Η Dakota Beer Pub σας κερνά μπύρα, την Παραμονή των Χριστουγέννων




Η Dakota Beer Pub στο Ελληνικό, έβαλε τα γιορτινά της και σας προσκαλεί σε ένα γευστικό ταξίδι την Παραμονή των Χριστουγέννων!

Η πρώτη μπύρα μάλιστα είναι κερασμένη από την Dakota Beer Pub! Mαζί με μυρωδάτα ψωμάκια, πάστα ελιάς και σαλάτα λάχανο τουρσί, που αναδεικνύει την γεύση της μπύρας και είναι απαραίτητο συνοδευτικό σε κάθε μπυραρία της Πράγας.

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, φορέστε το χαμόγελό σας και περάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας, στην Dakota.

Το γιορτινό μενού, συμπεριλαμβάνει και το ποτό σας, εκτός από το φαγητό! Υπέροχες γεύσεις,πλούσιες μερίδες,προσεγμένα υλικά και εξαιρετική μπύρα θα σας ταξιδέψουν νοερά στις γειτονιές της Πράγας. Όσοι έχετε ήδη ταξιδέψει εκεί, αναγνωρίζετε και εκτιμάτε την αυθεντική γοητεία που επικρατεί στις τσέχικες μπυραρίες.Την ίδια γοητεία ανακαλύπτετε, κι εδώ στην γειτονιά μας, στην Dakota Beer Pub.

Ξύλο, πέτρα, απαλή μουσική και χάλκινα βαρέλια, γεμάτα craft μπύρα που δεσπόζουν στον χώρο και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

Ζεστή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, που γίνεται ακόμα πιο ζεστή, σπό τα γέλια και τα αστεία της κάθε συντροφιάς, καθώς τα ξέχειλα ποτήρια μαύρης και ξανθιάς craft πηγαινοέρχονται και τα μεγάλα χάλκινα βαρέλια που κυριαρχούν στον χώρο της pub, αδειάζουν.Όμως μην φοβάστε.Η Dakota Beer Pub, έχει το δικό της ζυθοποιείο, στα υπόγεια, κάτω από το εντυπωσιακό αεροσκάφος Dakota, που ίπταται στον πετρόχτιστο κήπο της και κόβει την ανάσα!

Κάτι άλλο που μας έκανε εντύπωση και πρέπει να το τονίσουμε, είναι το service που προσφέρει στους επισκέπτες της.Απλά καταπληκτικό. Οι άνθρωποι της Dakota Beer Pub είναι πάντα πρόθυμοι και χαμογελαστοί και φροντίζουν να περνάτε πολύ καλά.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία σε όλους!

 Dakota Beer Pub: 33η Οδός, αριθμός 13Α, Ελληνικό, Τηλ: 210 – 96.35.416 (2΄από το μετρό Ελληνικό, πίσω από τα ΑΒ Βασιλόπουλος).

Website: www.dakotabeer.gr, Facebook: dakotabeerpub

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.