Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γλυφάδα για την «Κόκκινη Νύχτα»




Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα μετατρέψουν και φέτος την πόλη σε μια τεράστια γιορτή. Για τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών, φέτος θα κλείσει μόνο η Αγγέλου Μεταξά και η πλατεία Εσπερίδων, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Γλυφάδας, η Αγγ. Μεταξά, θα κλείσει από το ύψος της Παπανδρέου έως τη Φοίβης και στα δύο ρεύματα. Κλειστή θα είναι, επίσης, τις ίδιες ώρες (δηλαδή από τις 2 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα) η οδός που περιβάλλει περιμετρικά την πλατεία Εσπερίδων, όπου και θα στηθεί η εξέδρα για τις συναυλίες.

Ελάτε στη Γλυφάδα με κάθε μέσον. Λεωφορεία, τραμ, ΙΧ και το μετρό ως ένα σημείο, εξυπηρετούν την έλευση στην παραμυθένια πόλη για μια ατέλειωτη γιορτή χαράς. Εκτός από τις πλούσιες εκδηλώσεις, τα δύο χριστουγεννιάτικα χωριά που έχουν δημιουργηθεί στην κεντρική πλατεία Κατράκη (δίπλα από τον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίου και Ελένης, στην παραλία, καθώς και στο Οικολογικό Πάρκο της Ευρυάλης, πάνω από το παλαιό αεροδρόμιο) περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά για να τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.