Εκδήλωση στο Π. Φάληρο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Με την ευκαιρία της 25ης Νοεμβρίου, Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Δημοτική Παράταξη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Π. Φαλήρου – Πόλη για Όλους και όλες, με θέμα :«Η Κοινωνία Μπροστά στις Ευθύνες της: Συζητάμε για την θηλυκτονία και τη γυναικοκτονία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Α΄ Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιθέας του Δήμου Π. Φαλήρου (Μιλτιάδου και Ναυπλίου). Ώρα 18.30.

Χαιρετισμοί: Φωτεινή Κούβελα, τ. Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Κώστας Μερκουράκης, Υποψήφιος Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Ομιλήτριες:Μαρία Γκασούκα, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: «Παλιά ιστορία σε σύγχρονα πλαίσια: θηλυκτονία/γυναικοκτονία» Σοφία Βαγενά, επικεφαλής της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών, μέλος Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας & μέλος Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, με θέμα: «Ο ρόλος της Αστυνομίας στην πρόληψη εγκλημάτων έμφυλης βίας». Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κατερίνα Λίτινα, Δημοτική Σύμβουλος Π.Φαλήρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.