Χέλια στο υπογειοποιημένο Λυκόρεμα Βούλας




Στην πρόσφατη επίσκεψη – εξερεύνηση μας στο υπογειοποιημένο Λυκόρεμα Βούλας, εντοπίσαμε, για ακόμα μια φορά σε υπόγειο ρέμα, χέλια. Η θέση εντοπισμού ήταν κάτω από την οδό Ασκληπιού, στο ύψος της Ποσειδώνος (πίσω από το Ασκληπιείο Βούλας), λίγο πριν την εκβολή του ρέματος. Το ύψος του νερού δεν ξεπερνούσε τους 20 πόντους.

Γεωμυθική

Δημήτρης Θεοδοσόπουλος πρόσθεσε 13 νέες φωτογραφίες — έψαχνε για μια περιπέτεια με τους Georgia Manzi και Giannis Kalfas στην τοποθεσία Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Υπόγεια εξερεύνηση στο Λυκόρεμα Βούλας αυτή την φορά. Από το Πανόραμα μέχρι την θάλασσα στο ύψος του Ασκληπιείου. 2 χιλιόμετρα μέσα στον υπόγειο αγωγό ο οποίος σε κανένα σημείο δεν ξεπερνούσε το 1.80 σε ύψος. Προς το τέλος μάλιστα ήταν ακόμα πιο κοντός, περίπου 1.50, κάνοντας το περπάτημα εξαιρετικά επίπονο. Στις εκβολές δε, δεν ξεπερνούσε το 1 μέτρο. Με τα φερτά κιόλας υπήρχε ένα άνοιγμα 50 περίπου πόντων για να βγούμε κολυμπώντας. Προτιμήσαμε λοιπόν ένα φρεάτιο στην Ασκληπιού, το οποίο μας το σήκωσε ο φίλος Giannis Kalfas, ο οποίος μας γλύτωσε από 2 χιλιόμετρα επιστροφής μέσα στον αγωγό. Η έκπληξη και η χαρά της εξερεύνησης, η ανακάλυψη των χελιών μέσα στον αγωγό.

Υπόγεια εξερεύνηση στο Λυκόρεμα Βούλας αυτή την φορά. Από το Πανόραμα μέχρι την θάλασσα στο ύψος του Ασκληπιείου. 2…

Gepostet von Dimitrios Theodossopoulos am Samstag, 30. November 2019

 

https://www.facebook.com/geomythiki/photos/a.802826813229133/1377360292442446/?type=3&permPage=1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.