Ξαναχτύπησαν στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου Βάρης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Οι γνωστοί-άγνωστοι, ψευτοκαλλιτέχνες-βάνδαλοι του Διλόφου, της Βάρης, του Χερώματος, της Βούλας και των γύρω περιοχών,”ξαναχτύπησαν” στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου και αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ.
Το σχολείο μας, όπως και άλλες φορές έχει δημοσιευθεί, είτε από εμάς, είτε από ευαισθητοποιημένους γείτονες αυτού, “κακοποιείται¨στην κυριολεξία από όλους αυτούς που βρίσκουν ότι είναι μαγκιά και εξυπνάδα να καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, το σχολείο από το οποίο κάποιοι από αυτούς αποφοίτησαν λίγα χρόνια πριν.
Ο πρωτοστάτης εδώ και χρόνια, ο υπογράφων ως Ters, και οι μετέπειτα μιμητές-βάνδαλοι, Sters, Sirs, Arg και πολλοί άλλοι, νομίζουν ότι είναι μάγκες, μουτζουρώνοντας, γιατί στην κυριολεξία αυτό κάνουν, τους τοίχους του προ ενός έτους βαμμένου από τον δήμο σχολείου μας.
Νομίζουν ότι είναι μαγκιά να “ζωγραφίζουν” (μόνο ζωγραφιά δεν είναι βέβαια) γεννητικά όργανα, emoji με τσιγάρα στο στόμα, βωμολοχίες και όποια άλλη ανοησία σκεφτούν, σε δημοτικό σχολείο που φιλοξενεί παιδάκια από 6 εώς 12 ετών.
Ήταν θλιβερό το θέαμα που αντικρίσαμε σήμερα το πρωί πηγαίνοντας τα παιδιά μας στο σχολείο, βλέποντας τις δασκάλες, με οινόπνευμα και πανιά στα χέρια, να προσπαθούν να σβήσουν από τις πόρτες των εξωτερικών τάξεων και των τοίχων, γεννητικά όργανα, βρισιές και οτιδήποτε άλλο χυδαίο γράφτηκε το Σαββατοκύριακο και δεν έπρεπε να αντικρίσουν οι μικροί μαθητές.
Δε θα παραλείψουμε επίσης να αναφέρουμε, ότι πέρα όλων των άλλων,κινδυνεύει και η σωματική τους ακεραιότητα, αφού σκαρφαλώνοντας στις οροφές, τόσο του σχολείου, όσο και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, ιδίως τη νύχτα, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, αφού πολλές φορές πίνουν εκεί πάνω (έχουν βρεθεί μπουκάλια μπύρας).

Επιπλέον, και εξίσου σοβαρό και ίσως ακόμα σοβαρότερο, είναι το γεγονός ότι κατά τις βραδινές ώρες, τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, ενήλικες με μηχανάκια και ανήλικοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου, κάποιοι από αυτούς είναι οι ως άνω αναφερθέντες, που έχουν κάνει στέκι τον πεζόδρομο παραπλεύρως του σχολείου,”εισβάλλουν” στον προαύλιο χώρο, με αποτέλεσμα το πρωί να βρίσκουμε μπουκάλια από μπύρες, σπασμένα και μη, προφυλακτικά, γόπες από τσιγάρα, με αποκορύφωμα την προηγούμενη εβδομάδα να βρουν οι μαθητές, δύο σουγιάδες στο επάνω προαύλιο και η διευθύντρια με τις δασκάλες να τρέχουν πανικόβλητες να τα μαζέψουν.

Δεν είμαστε γραφικοί, δεν είμαστε υπερβολικοί, δεν είμαστε παράλογοι.
Παρακαλούμε και απαιτούμε συνάμα, τη φύλαξη του σχολείου μας, την προστασία αυτού με την εύρεση άμεσης λύσης στο σοβαρό αυτό θέμα που χρόνια τώρα υφίσταται και που δυστυχώς, μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Μέσα στην εβδομάδα θα σταλεί επιστολή στον κ.Δήμαρχο και τον Διοικητή του Α.Τ. Βουλιαγμένης, οι οποίοι θα ενημερωθούν εκ νέου, ευελπιστώντας ότι θα δώσουν τη λύση που απαιτείται.
Μέλη της σχολικής και πρωτοβάθμιας επιτροπής του δήμου, έχουν ήδη ενημερωθεί για όλα τα παραπάνω και δει ιδίοις όμμασι την εικόνα του σχολείου.

Παρακαλούμε δε, όσοι περίοικοι έρχονται “αντιμέτωποι” με όλους αυτούς τους βανδάλους, να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία.

Με λύπη δε αναρωτιόμαστε στις μεταξύ μας συζητήσεις, που πήγαν οι αξίες, το ήθος, η ευπρέπεια, ο σεβασμός και η εκτίμηση που από παιδιά μας έμαθαν οι γονείς μας να έχουμε, τόσο απέναντι ο ένας στον άλλον, όσο και στην περιουσία του καθενός, πόσο δε μάλλον σε ένα δημόσιο σχολείο, που αποτελεί περιουσία όλων μας!
Τί αξίες, τί ήθος και τί σεβασμό μαθαίνουμε στα παιδιά μας να έχουν,εμείς, η νεότερη γενιά, η μορφωμένη γενιά, η γενιά που μεγάλωσε χωρίς στερήσεις?

Οι γονείς των παιδιών αυτών, ξέρουν πολύ καλά τι πάνε να κάνουν τα παιδιά τους φεύγοντας από το σπίτι με το σακίδιο στην πλάτη, ή αν δεν ξέρουν, αναρωτήθηκαν άραγε ποτέ?

Ποιος θα βάλει τέλος σε όλο αυτό?

https://www.facebook.com/sgkdim.dilofouvaris/posts/196935137995337

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ξαναχτύπησαν στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου Βάρης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.