Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: «Δημιουργικό Σάββατο με το Πνευματικό Κέντρο»




Μέσα από ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όλων των μορφών της τέχνης ξεκινά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 το πρόγραμμα «Δημιουργικό Σάββατο με το Πνευματικό Κέντρο».

Το πρόγραμμα με εργαστήρια δημιουργικής γραφής, θεάτρου σκιών, εικαστικών, χειροτεχνίας, μουσικής, χορού, κινηματογράφου, ιστορίας της τέχνης, αφήγησης παραμυθιών, επιτραπέζιων παιχνιδιών και θεάτρου δίνει την ευκαιρία στα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών κάθε Σάββατο (10.30-13.30) να έρχονται σε επαφή με διαφορετικά εργαστήρια τέχνης και συγχρόνως να αναδεικνύουν στοιχεία του χαρακτήρα τους μέσα από την ομαδική δράση.

Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Χρυσοστόμου Σμύρνης 18 & Αγ. Κωνσταντίνου – Μοσχάτο) και στην Αίθουσα 3 των Δημοτικών Σφαγείων (Επταλόφου και Πειραιώς – Ταύρος)

Εγγραφές

  • Μοσχάτο: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου Ταύρου Δευτέρα – Παρασκευή 4μ.μ. – 9μ.μ Τηλ.: 210 9431760
  • Ταύρος: Αίθουσα 6 Δημοτικών Σφαγείων Δευτέρα – Παρασκευή 9π.μ. – 2μ.μ. Τηλ.: 210 3466785

Εγγραφές πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου: “Για 5η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά,  το Σάββατο 5 Οκτωβρίου,  ο νέος κύκλος του προγράμματος «Δημιουργικό Σάββατο» με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας.

Ένα πρόγραμμα που έχει λάβει την μέγιστη αποδοχή από τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς έχει δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους δημιουργική απασχόληση και στους γονείς τους χρόνο, προς αξιοποίηση των υποχρεώσεων τους.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν στα παιδιά της πόλης μας, από 5 έως και 12 ετών και πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από τις 10:30 – 13:30 και στις δύο κοινότητες του Δήμου μας“.

Μαρία Τσέλιου, Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: “Με σκοπό τη δημιουργική ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών συνεχίζουμε και φέτος το πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου «Δημιουργικό Σάββατο με το Πνευματικό Κέντρο».

Το πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο με τα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά εργαστήρια του «Σχολείου της Τέχνης» θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά με τα διάφορα δημιουργικά εργαστήρια να γνωρίσουν όλες τις μορφές της τέχνης μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση,  δίνοντας  και την ευκαιρία  στους γονείς να αξιοποιήσουν το χρόνο τους.

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να τους προσφέρουμε χαρά και δημιουργία με ένα  πρόγραμμα γεμάτο πολιτιστικές δράσεις και διασκέδαση. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για παιδιά  ηλικίας 5-12 ετών κάθε Σάββατο  10.30-13.30″.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.