Βίντεο – ντοκουμέντο: Περιβαλλοντικό έγκλημα στον Σαρωνικό; – Γέμισε με “κιτρινοκαφετί νερά” η θάλασσα στη Βούλα




To ΝΟΤΙΑ.GR παρουσιάζει ένα αποκλειστικό βίντεο, το οποίο πρέπει μέσα στις επόμενες 24 ώρες να έχει αναλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να ξέρουμε όλοι τι πραγματικά συμβαίνει. Αν αποτελεί, αποδεικτικό στοιχείο της έρευνας που κάνουμε εδώ και 20 ημέρες, για ενδεχόμενη ρίψη λυμάτων, στον Σαρωνικό, λόγω υπερκορεσμού του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο οικολογικό έγκλημα που συντελείται, προκαλώντας σοβαρό πλήγμα στο παραλιακό μέτωπο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το βίντεο αποτύπωσε σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος Χάρης Πασβαντίδης, ο οποίος κάλεσε αμέσως το Λιμενικό και πήρε μάλιστα και δείγμα από τα “κιτρινοκαφετί νερά” που άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά τα χρώματα της θάλασσας. Πρέπει άμεσα να ζητήσουν εξηγήσεις, τόσο οι δήμαρχοι των παραλιακών πόλεων, όσο και οι βουλευτές που έχουν εκλεγεί στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ανάμεσά τους και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε την περιγραφή του Χάρη Πασβαντίδη:

“Έκπληκτοι αλλά και ανήσυχοι, εκατοντάδες λουόμενοι στην παραλία της Βούλας, εκατό μέτρα μετά το Ασκληπιείο, στο παλιό Σμαράγδι αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Από ένα αγωγό ομβρίων υδάτων που εφάπτεται σχεδόν της θάλασσας, άρχισε να ξεχύνεται ένα καφεκίτρινο υγρό, στέλνοντας όσους έκαναν μπάνιο γρήγορα στην ασφάλεια της παραλίας. Επί μία ώρα, χιλιάδες κυβικά χύθηκαν στην θάλασσα, μετατρέποντας τα γαλάζια νερά της σε βούρκο, σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου ακτών. Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε σταγόνα βροχής στην Αττική. Από πού λοιπόν προέρχεται τόσο πολύ νερό? Είναι προφανές ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι ευθύνεται για αυτή τη διαρροή στη θάλασσα. Ποιο όμως και για ποιο λόγο? Από πού προήλθε τόσο υγρό? Τι μπορεί να περιείχε? Αξιωματικός του Λιμενικού που εκλήθη, δήλωσε ότι το Λιμενικό θα κάνει σχετική έρευνα”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βίντεο – ντοκουμέντο: Περιβαλλοντικό έγκλημα στον Σαρωνικό; – Γέμισε με “κιτρινοκαφετί νερά” η θάλασσα στη Βούλα

  • 01/09/2019 at 9:42 μμ
    Permalink

    επιθυμω να λαμβανω ενημερωσεις στο μειλ μου. ευχαριστω

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.