Ανδρέας Κονδύλης: “Τίτλοι τέλους στην άσχημη εικόνα που πλήγωνε την πόλη μας” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στο έργο της αποκατάστασης του κρηπιδώματος στον παραλιακό πεζόδρομο, δίπλα στο Cine Άλιμος, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στην τελετή ορκωμοσία που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ήδη πλωτός γερανός βρίσκεται στο σημείο δουλεύοντας πυρετωδώς για να κλείσει το συντομότερο η περίφημη τρύπα που έχει γίνει γνωστή στο Πανελλήνιο μέσα από τις δεκάδες παρεμβάσεις του Ανδρέα Κονδύλη στα ΜΜΕ.

“Όπως έχετε δει, είναι σε πλήρη εξέλιξη το έργο της αποκατάστασης του παραλιακού κρηπιδώματος” είπε ο δήμαρχος στο NOTIA.GR 

“Η άσχημη εικόνα που προσέβαλε και πλήγωνε την πόλη μας, έχει αρχίσει και αποκαθίσταται. Γίνεται ένα μεγάλο και σοβαρό έργο, κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε τη γραφειοκρατία, μετά από χρόνια προσπάθειας, οφείλω να πω ότι ήταν ευθύνη και αρμοδιότητα του κράτους, αλλά επειδή το κράτος δεν κάνει την επισκευή, μπορέσαμε να το κάνουμε το έργο εμείς. Ευχαριστώ δημόσια τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τον κ.Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος βοήθησε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα του παραλιακού μετώπου, με μία κατασκευή η οποία θα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα έντονα θαλάσσια ρεύματα και με την ευκαιρία κάνουμε και μια προληπτική ενίσχυση, όλου του παραλιακού μετώπου που βρίσκεται το κρηπίδωμα, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί και κάτι άλλο, στο μέλλον”.

Φωτογραφικό υλικό: Aeropirate/Dimitris Pogiantzis

Βίντεο: I Love Alimos

Πλωτός γερανός

Ο πλωτός γερανός ξεκίνησε νωρίς το πρωί τις εργασίες, στην παραλία Αλίμου.

Gepostet von I Love Alimos am Freitag, 30. August 2019

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.