Ο Κονδύλης αναλαμβάνει την προεδρία των δημοτικών παιδικών σταθμών – Aλβανός και Αντωνάκης στο τιμόνι του ΘΟΠΑΑ




Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης αναλαμβάνει την προεδρία των δημοτικών παιδικών σταθμών Αλίμου, με αντιπρόεδρο τον Γιάννη Μαριόλη. Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Κονδύλης, μελλοντικά θα παραχωρήσει τη θέση του στον Γιάννη Μαριόλη, ενώ αντιπρόεδρος θα αναλάβει η Εύη Δουδωνή. Για το τιμόνι του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως είχε γράψει το NOTIA.GR, εξελέγησαν παμψηφεί οι Νίκος Αλβανός (πρόεδρος) και Γιάννης Αντωνάκης (αντιπρόεδρος).

O Νίκος Αλβανός, σαν αντιπρόεδρος ήταν  κυριολεκτικά η «ψυχή» του ΘΟΠΑΑ, ενώ ο νέος αντιπρόεδρος, Γιάννης Αντωνάκης, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «θαύμα» που βλέπουμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο δίδυμο θα αφήσει εποχή στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Αλίμου

Η επιλογή του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, να προταθώ και να εκλεγώ Πρόεδρος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ/ Θ.Ο.Π.Α.Α, αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ επίσης και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, για τη στήριξή τους κατά την ψηφοφορία. Στα χρόνια που πέρασαν, οι διοικήσεις του Θ.Ο.Π.Α.Α παρήγαγαν ένα σημαντικό έργο και τούτο πρέπει να συνεχιστεί με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς. Έγιναν πολλά τα τελευταία χρόνια, μένει να γίνουν ακόμα περισσότερα. Η ευθύνη του νέου Διοικητικού συμβουλίου είναι μεγάλη απέναντι στην κοινωνία και την πόλη. Στο νέο Δ.Σ εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.