HOTEL LAKONIS: Ο εγκαταλελειμμένος παράδεισος που έκανε κάποτε διακοπές η Angelina Jolie (VIDEO)




Στην είσοδο της πόλης του Γυθείου στέκει εγκαταλελειμμένο πια ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που όταν δημιουργήθηκε είχε σκοπό να αποτελέσει το διαμάντι της Λακωνίας.

Κάποιοι μάλιστα λέγανε πως αυτό το συγκρότημα θα αποτελούσε το Costa Navarino της Λακωνίας.

Στα λίγα χρόνια που λειτούργησε αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς celebrities, τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώριας showbiz, με σημαντικότερους από αυτούς την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie και τον κορυφαίο σκηνοθέτη James Cameron.

Το ξενοδοχείο των 100 δωματίων συνήθιζε να εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές παροχές και την τεράστια –βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία- παραλία του που προσέφερε μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Η «κατάρα» που κυνηγά το Λακωνίς

Χτισμένο από επενδυτή που υπήρξε στενός φίλος του χουντικού Γιώργου Παπαδόπουλου, το εν λόγω ξενοδοχείο μοιάζει να πληρώνει… αμαρτίες ετών, με τους ξένους δημοσιογράφους να γράφουν πως η σημερινή του κατάσταση αποτελεί «χαρακτηριστικό παράδειγμα της προβληματικής Ελλάδας». Επιχειρηματίας της περιοχής, παραδέχτηκε πως οι καλές σχέσεις του ανθρώπου που το εμπνεύστηκε με τη χούντα, έχουν προσδώσει πολύ κακή ενέργεια στο κτίριο, με πολλούς κατοίκους του Γυθείου να θεωρούν πως είναι καταραμένο. «Με τη μήκους 300 μέτρων παραλία του, τα 5.500 τ.μ. κτισμάτων, ανάμεσα στα οποία και μπάνγκαλοους τα οποία έχουν πάρει τα ονόματά τους από τους Θεούς του Ολύμπου και τους κήπους των 30.000 τ.μ., φαντάζει ως μία καταπληκτική ευκαιρία για επένδυση και ανάπτυξη», αναφέρουν, παροτρύνοντας τους ξένους κροίσους να πάρουν το «Λακωνίς» στην κατοχή τους. Μέχρι στιγμής κανείς δεν τόλμησε να το διεκδικήσει…

Άντληση πληροφοριών Reader.gr

Παραγωγή Up Drones https://updrones.gr/ Contact us at [email protected] Βρείτε μας στο Instagram: updrones_gr Βρείτε μας στο Facebook: @UpDrones.gr

https://www.youtube.com/watch?v=UupZgoJA5dA&feature=youtu.be

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.