Νέα Σμύρνη: Πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 9 ετών




Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τα τμήματα κολύμβησης των Αθλητικών Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 9 ετών, τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες Δημοτών και Κατοίκων του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση με τα παρακάτωδικαιολογητικά στο Γραφείο Αθλητισμού (Ελ.Βενιζέλου 78, 1οςόροφος, στο Δημοτικό Γυμναστήριο, τηλ.2132025896). Ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων από Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρες 09.00 -13.00. Αιτήσεις εκπρόθεσμες δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση (δίδεται από την υπηρεσία)
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας 2019 (Φορολ. Έτους 2018)
4. Αποδεικτικό Μόνιμης Κατοικίας (ΔΕΚΟ όχι κινητής τηλεφωνίας).
Το αποδεικτικό Μόνιμης κατοικίας θα προσκομίζεται μόνο από
τους Κατοίκους, όχι από τους Δημότες.
5. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (Αιτούντα).
6. Ιατρική Βεβαίωση του παιδιού από την οποία να προκύπτει ότι μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης.
7. Βεβαίωση Ανεργίας (εφόσον υπάρχει άνεργος στην οικογένεια).
8. Επιπρόσθετα δικαιολογητικά που εντάσσονται στα κοινωνικά
κριτήρια εφόσον υπάρχουν όπως (Αναπηρία, Μονογονεϊκή
οικογένεια, κτλ).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βασικό κριτήριο επιλογής των παιδιών θα είναι το οικογενειακό εισόδημα σε συνδυασμό με τoν αριθμό μελών της οικογένειας. Τα παιδιά που ήταν ωφελούμενα από το πρόγραμμα για Δύο Περιόδους από την έναρξη του, θα αξιολογηθούν ξεχωριστά. Η επιλογή τους για την Τρίτη περίοδο θα γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια και θα καλύπτουν έως 20% των θέσεων όλων των δικαιούχων. Δεδομένου ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση κολύμβησης, η οποία σε δύο περιόδους θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί.
Επίσης όποιο παιδί επιλεγεί και δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα, θα πρέπει ο κηδεμόνας του να επιστρέψει την κάρτα του, στο Γραφείο Άθλησης ώστε να δοθεί στους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που δεν ειδοποιήσει την υπηρεσία μας ο κηδεμόνας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (εντός 15 ημερών), ο δικαιούχος θα αποκλείεται από το πρόγραμμα οριστικά.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.