Άγιος Δημήτριος: Παιχνιδοδιακοπές 2019 – Φθινοπωρινή περίοδος




Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινάει, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου,  η φθινοπωρινή περίοδος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιχνιδοδιακοπές 2019» του « Ο.Π.Κ.Α.Π.».

Το πρόγραμμα κατά βάση θα περιλαμβάνει εκδρομές, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική & θεατρική αγωγή, εικαστικά, αθλητικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία των παιδιών.

Για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος σας ενημερώνουμε ότι:

  • Η ώρα προσέλευσης των παιδιών είναι 7:30 – 8:30 π.µ. και η ώρα αποχώρησης 13:15 -13:45 (πρώτη αποχώρηση) ή 15:30 -16:00 (δεύτερη αποχώρηση).

Κατά την προσέλευση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ιατρικής γνωμάτευσης του παιδιού.

  • Η παράδοση των παιδιών θα γίνεται MONON στα άτομα που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής, µε την ένδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
  • Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους το δεκατιανό τους κι ένα μπουκαλάκι νερό. Μόνο τα παιδιά τα οποία θα παραμένουν έως τις 16:00, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους φαγητό σε σκεύος (µε σημειωµένο το όνοµα του παιδιού) κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων (όχι μεταλλικά σκεύη), που θα φυλάσσεται σε ψυγείο, θα θερμαίνεται και θα σερβίρεται στα παιδιά στις 14:00 µ.µ.
  • Τα παιδιά να φορούν καπέλο, άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και αντηλιακό. Να έχουν μαζί τους µία δεύτερη αλλαξιά ρούχα.
  • Να μην έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, tablet ή άλλα τιμαλφή αντικείμενα.

Δυο λόγια για το πρόγραμμα…

Θα ταξιδέψουμε και θα γνωρίσουµε την χώρα μας,  την Ελλάδα. Θα μάθουμε χορούς παραδοσιακούς, θα ακούσουμε λαϊκά τοπικά παραμύθια, θα φτιάξουμε απίθανες θεματικές κατασκευές, θα μάθουμε για τα μνημεία, την ιστορία, τις παραδόσεις!

Φύγαμε!

ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Στη θάλασσα για δροσερές βουτιές (στην ασφαλή αµµώση και σκιερή παραλία του Σχινιά) και  σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς χώρους! Με ασφάλεια και οργάνωση.

ΑΘΛΗΣΗ
Οµαδικά παιχνίδια, Αθλοπαιδιές, Αµυντικές τέχνες, Rugby, Τοξοβολία, Aerobic, Στίβος ταχύτητας και ευστοχίας, Τρίαθλο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Πρωτότυπες και καλαίσθητες χειροτεχνίες εµπνευσµένες από την Ελλάδα και Μαθήµατα σκίτσου.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Παραδοσιακά παιχνίδια, Παντοµίµα γέλιου, Κυνήγι θησαυρού, Κρεµάλα στα Αγγλικά, Διαγωνισµοί χορού & τραγουδιού.

ΘΕΑΤΡΟ – ΧΟΡΟΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Δραµατοποιηµένες αφηγήσεις λαϊκών παραµυθιών από όλο τον κόσµο και παιχνίδια ρόλων µε χρήση προβολικών συστηµάτων. Μοντέρνες & Παραδοσιακές χορογραφίες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ
Θα χορέψουµε, θα ζυµώσουµε, θα παίξουµε, θα αθληθούµε, θα φυτέψουµε, θα ζωγραφίσουµε, θα παίξουµε µπουγέλο!

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Μακριά από τον ήλιο θα παίξουµε επιτραπέζια παιχνίδια, ήπιες οµαδικές δράσεις εσωτερικού χώρου και προβολές βραβευµένων ταινιών κινουµένων σχεδίων.

Επιβιβαστείτε λοιπόν στο φθινοπωρινό μας ταξίδι!    

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.