Ο Χρήστος βαθμολογεί το Seatrac, στην παραλία του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τοκετού, του προκάλεσε αναπηρία, αλλά ο Χρήστος που μένει στον Άλιμο, δεν το έβαλε κάτω! Με υπερηφάνεια μας δείχνει το καινούριο του απόκτημα, ένα σούπερ ηλεκτρικό μοτοποδήλατο, με όλα τα κομφόρ, με το οποίο κυκλοφορεί και πάει όπου θέλει βόλτα.

“Έχει USB θύρα 8 ώρες φόρτιση 80 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ρεύματος, όσο χρειάζεται και ένα κινητό. 5.900 ευρώ” μας λέει.

Ο Χρήστος μέχρι πριν από λίγο καιρό πήγαινε για μπάνιο στη Γλυφάδα και χρησιμοποιούσε το Seatrac που βρίσκεται εκεί. Τώρα όμως είναι μόνιμος θαμώνας της παραλίας του Αλίμου. Μπαίνει στη θάλασσα με τον μηχανισμό Seatrac που εξασφαλίζει την αυτόνομη πρόσβαση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι η καλή παρέα που κάνει με τον “φύλακα – άγγελο” του συγκεκριμένου μηχανισμού, τη Ρούλα Ρότα, που έχει προσλάβει η εταιρεία TOBEA, για να το προσέχει αλλά και την Νικολίνα Λιβάνη Ηλιοπούλου, κοινωνική λειτουργό του δήμου Αλίμου.

“Όλα καλά αλλά θα πρέπει να μπει μια τουαλέτα για εμάς και τραπεζάκια για να καθόμαστε” λέει ο Χρήστος.

 

 

“Έρχονται από όλη την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό, παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις, για να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση, έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις στις ομπρέλες, μεγάλη αλλαγή με ότι υπήρχε στην αρχή” λέει στο NOTIA.GR η Ρούλα.

 

Η κυρία Χριστίνα απολαμβάνει τη θάλασσα με τη βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού Νικολίνας

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Χρήστος βαθμολογεί το Seatrac, στην παραλία του Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 31/08/2019 at 3:28 μμ
    Permalink

    Αν εμπιστευτείς κάποιον να γίνει κάποτε τα πόδια σου – θα φτάσεις στον προορισμό σου
    τα χέρια σου – θα πιεις νερό στην υγειά του, τα μάτια σου, τα αυτιά σου – θα δεις, θα ακούσεις
    Αν όμως τον αφήσεις να γίνει η ψυχή σου τότε δεν θα θες να περάσεις τον δρόμο, να ξεδιψάσεις με ευγνωμοσύνη, να μάθεις τα χρώματα του πρωινού και να συμμετέχεις στις συνομιλίες των πουλιών.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.