Σε πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής ανήκει το αυτοκίνητο που κάηκε στη Γλυφάδα




Παρανάλωμα του πυρός έγινε το αυτοκίνητο του πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής Δημήτρη Δρόσου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το περιστατικό έξω από  το σπίτι του, στην οδό Ίωνος Δραγούμη, στη Γλυφάδα.

Δείτε τι αναφέρει ο Δημήτρης Δρόσος:

Χθες το βράδυ Ήταν κακή βραδιά για μένα και την οικογένεια μου .
Στις 2 τα ξημερώματα το αμάξι μου τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου .
Μετά το αρχικό σοκ ,και αφού βεβαιώθηκα οτι είναι ασφαλή όλη η οικογένεια μου ,και με ενημέρωσαν για τα εύρηματα και προχώρησα στις κινήσεις που έπρεπε στις αρμόδιες αρχές .

Εξαιτίας του ότι οι έρευνες και η προανάκριση ,για τα αίτια της φωτιάς και τους υπαίτιους μόλις άρχισαν ,δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι και από ποιους έγινε .
Οι πιθανές εξηγήσεις κατά τούς αρμοδίους είναι δυο από ότι μου είπαν ¨

Α) Πιθανή τυχαία ανάφλεξή ,λόγο ατυχίας καθαρά .

Κάτι που αν ισχύει τελικά εγώ Δηλώνω ότι νιώθω ο πιο Τυχερός άνθρωπος στον κόσμο γιατί έγινε σε μια στιγμή που δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της οικογένειας μου πάρα μόνο το αμάξι που είναι ασήμαντο για την ζωή μου

Β) Εμπρησμός από κάποιον που ήθελε να περάσει ένα μήνυμα .

Λόγω του οτι στην ζωή μου δεν έχω με κανέναν τίποτα να με χωρίζει και να δικαιολογεί κάτι τέτοιο εκτός από έναν ψευτο- κατασκευαστή και την συμμορία του , που ενοχλείτε από την κριτική μου και την πρόθεση μου να κάνω σαφές στον κόσμο της Πάτρας ότι αντιπροσωπεύουμε στις ζωές μας δυο άκρα αντίθετα ,και δεν έχουμε απολύτως τίποτα που να μας ενώνει η να μας κάνει να μοιάζουμε στο ελάχιστο
Αν ισχύει αυτή η εκδοχή τελικά του ΔΗΛΏΝΩ το εξής ¨

Το Μήνυμα ΕΛΉΦΘΗ ! Και από μένα και Από τις αρχές και από τον κόσμο της Πάτρας.
Οι μάσκες έπεσαν εδώ καιρό , και αυτό ήταν άπλα το κερασάκι στην τούρτα .
Οι απαντήσεις έχουν δρομολογηθεί από τις αρχές και τους αρμοδίους και σύντομα θα καταλάβεις ότι Αυτές οι τακτικές το μόνο αποτέλεσμα που ΘΑ ΈΧΟΥΝ θα είναι να γελοιοποιηθείς ,(κάτι που ήδη γίνετε καθημερινά από τις επιλογές σου) και να πάρεις αυτό που αξίζει σε σένα και τούς ανεπάγγελτους ,τεμπέληδες συνεργάτες σου .

Το δικό μου Όνομα μου είναι ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,Πατρινός ,Γνωστής Διεύθυνσης ,με Ελληνικό τηλέφωνο , Βιογραφικό , Εταιρικό προφίλ ,Επαγγελματική Κάρτα , Ελληνικές Πινακίδες .και με λογαριασμό Σε κάθε κοινωνικό Μέσο .
Επίσης Χιλιάδες Ένσημα κολλημένα ,εκατοντάδες Υπαλλήλους και δεκάδες Γραφεία ανά τον κόσμο δημιουργημένα και πληρωμένα από μένα και την εργασία μου .
Τέλος έχω πάνω από 30 χρονιά προσφοράς και παρουσίας Σε κοινωνικό ,επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο , που μου δίνουν το δικαίωμα , Κάτι θρασύδειλους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ σαν εσένα να μην τους βλέπω και να μην τούς υπολογίζω.
Ποτέ και τίποτα δεν με έκανε να μασάω τα λόγια μου και ούτε θα με κάνει .
Τελειώνοντας να Θυμίσω κάτι που εδώ στην Ελλάδα συνηθίζουμε να λέμε άλλα ίσως εκεί στα βόρεια να μην σας το έμαθαν “Όσο πιο ψηλά ανεβεί η Μαϊμού ,τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κο@%ς της ”

Τα υπόλοιπα , εκεί που πρέπει ,όταν πρέπει ,όπως πρέπει ,από αυτούς που πρέπει.

Δροσος Δημητρης .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340446206906571&set=a.219168545701005&type=3&permPage=1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.