Απίστευτο! Η παράταξη Τσαμήτα ζητά να ακυρωθούν οι εκλογές στον Άλιμο
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Βαγγέλη Τσαμήτα, ζητά να ακυρωθούν οι εκλογές στον Άλιμο και να ξαναγίνουν, χωρίς τη συμμετοχή του συνδυασμού “Αγαπώ τον Άλιμο”, του Ανδρέα Κονδύλη που πήρε 68,20%.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Μαντικό, ο οποίος πήρε στις εκλογές 44 ψήφους. Ο κ.Μαντίκος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν “κωλύματα εκλογιμότητας” για δυο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Ανδρέα Κονδύλη.
“Θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα “επιχειρήματά” εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας”  αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλίμου
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη:
Δεν είναι αστείο: με Ένσταση που κατέθεσε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στενός συνεργάτης του κ. Τσαμήτα ζητάει να ακυρωθούν οι πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στον Άλιμο και να επαναληφθούν χωρίς τη συμμετοχή της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” !!
Ζητάνε, δηλαδή, να ξαναγίνουν εκλογές και να εκλεγεί νέος Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο, με πλήρη αποκλεισμό της Δημοτικής Παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” (που στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε) !!
Η κίνηση αυτή από την πλευρά Τσαμήτα δείχνει πλήρη περιφρόνηση προς την ετυμηγορία της κοινωνίας και προς την πρόσφατη κρίση των πολιτών.
Όταν χάνεις στην κοινωνία, δεν προσπαθείς να κερδίσεις “με το ζόρι” στα Δικαστήρια. Το να προσπαθείς να αναδειχτείς πάση θυσία Δημοτική Αρχή, όχι από τους πολίτες, αλλά από τα Δικαστήρια, δείχνει νοσηρή εμμονή και πλήρη έλλειψη δημοκρατικού ήθους…
Εμείς, φυσικά, θα παρασταθούμε στο Δικαστήριο, που έχει οριστεί για τις 29 Ιουλίου, και θα αποδείξουμε ότι οι ισχυρισμοί και τα “επιχειρήματά” εναντίον μας δεν έχουν κανένα ίχνος βασιμότητας και σοβαρότητας.
Ταλαιπωρούμαστε, όμως, εμείς και ολόκληρη η πόλη μας εντελώς αδίκως, καθώς μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με αστειότητες και ανούσια πράγματα…
Μπορεί, λοιπόν, οι εκλογές να τελείωσαν προ 2 μηνών, όμως ο τυφλός πόλεμος από μέρος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται σταθερά, με ακραίες, παράλογες και αθέμιτες ενέργειες…
Λίγη σοβαρότητα, επιτέλους…
Η ένσταση του Δημητρίου Μαντικού:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.