Υγειονομική βόμβα στην Ανάβυσσο, πάνω στην παραλία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σε υγειονομική βόμβα κινδυνεύει να μετατραπεί η απόληξη του καναλιού ομβρίων υδάτων, στην Ανάβυσσο.
Αυτό καταγγέλει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός – ΝΕΑ ΠΝΟΗ», Χρήστος Τσιγαρίδας, που επισκέφθηκε με κλιμάκιο της Παράταξής του το σημείο, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να κινηθούν, καθώς κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία, ενώ ταυτόχρονα πλήττεται και η εικόνα του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, δήλωσε σχετικά:

« Η απόληξη του καναλιού ομβρίων, στο 52ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στην Ανάβυσσο, κινδυνεύει να μετατραπεί σε πολύ επικίνδυνη εστία μόλυνσης. Είναι ορατή και με γυμνό μάτι η ρύπανση στα συγκεντρωμένα λύματα, ενώ και η δυσοσμία είναι έντονη τις πολύ ζεστές ημέρες.
Το γεγονός ότι τα λιμνάζοντα (γεμάτα μικροοργανισμούς και απορρίμματα) νερά χωρίζουν από τη θάλασσα μόλις δύο – τρία μέτρα άμμου, επιτείνει την ανησυχία για το πρόβλημα. Δίπλα δε στο «κανάλι», ο χώρος πρασίνου είναι αφρόντιστος και γεμάτος απορρίμματα.
Είναι αδιανόητο, δίπλα ακριβώς στ 5άστερο ξενοδοχείο Plaza Resort, να υπάρχει αυτή η εικόνα, που δυσφημεί και μειώνει το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.
Έχουμε επισημάνει το θέμα σε όλους τους αρμόδιους, από τον Μάρτιο του 2018, η εικόνα όμως παραμένει ίδια, μέχρι και σήμερα.
Επιτέλους, είναι ανάγκη κάποιος από τους Υπεύθυνους να ασχοληθεί σοβαρά, πριν το πρόβλημα για τη Δημόσια Υγεία διογκωθεί.
Ο Τόπος και οι Πολίτες δεν γνωρίζουν «αρμοδιότητες» και γραφειοκρατία, ζητούν εγρήγορση και αποτελεσματικότητα»

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Υγειονομική βόμβα στην Ανάβυσσο, πάνω στην παραλία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 25/07/2019 at 2:16 μμ
    Permalink

    Για δέστε λίγο και το τούνελ που εκβάλλει στην κεντρική παραλία σαρωνιδας

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.