Nέα Σμύρνη: «Λέσχη Ανάγνωσης» για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης,  με δωρεάν συμμετοχή




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ήδη από το 2017, λειτουργεί την «Λέσχη Ανάγνωσης» για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης,  με δωρεάν συμμετοχή.
Τα μέλη της Λέσχης έχουν βασικά κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση, τη λογοτεχνία, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της τεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν, μέσω της κειμενογραφίας, τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές αξίες τους.
Τα τμήματα είναι εικοσαμελή. Η επιλογή γίνεται από την επιστημονική και εκπαιδευτική υπεύθυνη της Λέσχης κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, Διδάκτορα Φιλοσοφίας και συγγραφέα, με ειδικά κριτήρια επιλογής που αναγράφονται στις αιτήσεις συμμετοχής.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο (2 φορές το μήνα), είναι δίωρες και λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας, που βρίσκεται στην οδό Αιδινίου 28.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη (Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, τηλ: 2132025840).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.