Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο: Ανδρέας Κονδύλης ο… δικός μας δήμαρχος (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Eγκωμιαστικά σχόλια για τον Ανδρέα Κονδύλη, από την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.), για τη διοργάνωση του Final 4, στο κλειστό του Αλίμου.

Οι άνθρωποι της ΟΣΕΚΑ τον ευχαριστούν πολύ γιατί παρά το γεγονός ότι όλα έγιναν μέσα στην προεκλογική περίοδο, ο δήμαρχος Αλίμου και οι συνεργάτες του κατάφεραν να διοργανώσουν το πιο πετυχημένο Final 4.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Άλλος στη θέση του ούτε που θα το σκέφτονταν. Όταν του προτείναμε να αναλάβει τη διοργάνωση του φάιναλ φορ 2019, η προεκλογική περίοδος είχε ξεκινήσει. Ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του/μας, οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, το γήπεδο δεν ήταν καν προσβάσιμο! Η λογική έλεγε να μας απαντήσει «ευχαριστώ, αλλά δεν γίνεται». Κάποιος άλλος ίσως, αλλά όχι ο Ανδρέας Κονδύλης!…

Ο Δήμαρχος Αλίμου είπε «ναι» κι αμέσως έπεσε -μαζί με τους συνεργάτες του- με τα μούτρα στη δουλειά. Ο 39χρονος δικηγόρος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και το φάιναλ φορ όχι μόνο έγινε στο κλειστό της πόλης -το οποίο άλλαξε εικόνα- αλλά είναι και το πιο πετυχημένο (μέχρι το επόμενο) όλων των εποχών.

Στο βιογραφικό του αναφέρεται πως μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Πλέον πρέπει να συμπληρώσει ότι… μιλά και στις καρδιές μας και πλέον είναι ο… δικός μας δήμαρχος. Τον ευχαριστούμε και περιμένουμε να τον δούμε στην επόμενη διοργάνωσή μας, είτε εντός, είτε εκτός των γεωγραφικών ορίων του Αλίμου.

Ο Ανδρέας Κονδύλης με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Μακρή

Με τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο του Άτλαντα

Στην εξέδρα, δίπλα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Λίγο πιο πέρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χρήστος Καλούδης

Μαζί με τη δευτεραθλήτρια ομάδα του Άτλαντα

Παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Υπεύθυνο Χορηγιών του ΟΠΑΠΘανάση Μπασδέκη

Στον Άλιμο ο Αθλητισμός συνάντησε τον Πολιτισμό κι ο Ανδρέας Κονδύλης έχει μερίδιο στην επιτυχή σύνδεση

Είναι πλέον ένας από εμάς…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.