O Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Βύρωνα




Με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στον Νότιο Τομέα, για την Αυτοδυναμία της Ν.Δ! Τριτη 25 Ιουνίου, ώρα 7 το απόγευμα στην καφετέρια Dazz στον Βύρωνα. Σας περιμένουμε!

Με το κέφι και την όρεξη μιας καινούριας αρχής! Υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Δίπλα στο παραλιακό μέτωπο του αστικού συγκροτήματος του λεκανοπεδίου, που είναι και ο βασικός πνεύμονας οξυγόνου της ψυχής και του σώματος εκατομμυρίων ανθρώπων, που ζούμε εδώ σε μία, ιδιαίτερα, δύσκολη καθημερινότητα.
Πως θα ήταν το λεκανοπέδιο χωρίς την Αθηναϊκή Ριβιέρα?
Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς την επαφή με την παραλία του Σαρωνικού και την διέξοδο που μας δίνει ο θαλάσσιος ορίζοντας?
Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι!…
Αντίθετα, επιμένω να σκέφτομαι τα καλύτερα που μπορούν να έλθουν, αν όλοι και όλες επιλέξουμε το σωστό σε 30 περίπου ημέρες, μπροστά στις κάλπες των γενικών εκλογών.
Και ποιός εκπροσωπεί τη σωστή επιλογή?
Χωρίς υπερβολές και εξωραϊσμoύς, ο Κυριάκος κέρδισε μέχρι τώρα το στοίχημα!
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι «τον στόλιζαν» με τα χειρότερα!
Έδωσε τις απαντήσεις, τα ξεπέρασε όλα και έκανε τις υπερβάσεις.
Τώρα θα μετρήσει το βήμα του στο πεδίο της ζώσας Ιστορίας του τόπου μας και θα κληθεί να την διαμορφώσει, μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
Μεγάλες προκλήσεις: Η αποκατάσταση της ψυχικής ενότητας των Ελλήνων. Οι μεγάλοι ρυθμοί ανάπτυξης, για τη δημιουργία νέου Εθνικού πλούτου με την αποφασιστική προώθηση της επιχειρηματικότητας. Η ενίσχυση -στην πράξη- της κοινωνικής δικαιοσύνης και η προστασία των αδυνάτων. Η αναβάθμιση της Παιδείας. Η υποστήριξη των Εθνικών Δικαιωμάτων του Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα (Μακεδονικό Αιγαίο, Κυπριακό, Βορειοηπειρωτικό). Η επιστροφή των νέων μας στην Πατρίδα. Η ανάδειξη της Ελλάδος σε ισχυρό παράγοντα των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων, που συντελούνται στην ευρύτερη περιοχή μας (ενεργειακοί αγωγοί, έρευνες και γεωτρήσεις στην Ν.Α. Μεσόγειο, νέα «αρχιτεκτονική» στην Μ. Ανατολή, σχέσεις με Τουρκία κλπ).
Ναί, μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί!…
Από τα εφηβικά μου χρόνια δεν έλειψα ούτε μία ημέρα από τους πολιτικούς αγώνες της ΝΔ. Με έμφαση στο κοινωνικό πρόσημο της φιλελεύθερης ιδεολογίας και με βαθιά πίστη στον προοδευτικό Πατριωτισμό, όπως τον εξέφρασε διαχρονικά ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Έτσι και τώρα, θα είμαι στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης!
Είναι μάχη ιδεών και πολιτικών προτάσεων και όχι μάχη εναντίον προσώπων…
Θα την κερδίσουμε!…
Το Νότιο κομμάτι της Αθήνας θα είναι όλο γαλάζιο!
Έτσι κι αλλιώς η θάλασσα προηγείται όλων! Και το χρώμα της γεμίζει τα μάτια και την ψυχή μας!…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.