Νίκος Δένδιας: Το παραλιακό μέτωπο μπορεί να «απογειωθεί»




Για το αν υπάρχουν τοπικά χαρακτηριστικά στην υποψηφιότητα κάποιου Βουλευτή για τον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Δένδιας, στον  ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ 104,6 FM”:

  • Στον Νότιο Τομέα πιστεύω ότι είναι το αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας. Η περιοχή αυτή έχει πάρα πολλά ειδικά χαρακτηριστικά, το παραλιακό μέτωπο που είναι εν πολλοίς παρατημένο, την εμβληματική – ως προς την καθυστέρησή της – επένδυση του Ελληνικού που πρέπει να την “τρέξουμε” και ο ορεινός όγκος του Υμηττού, ο οποίος είναι ένας πραγματικός θησαυρός.
  • Επίσης,  είναι η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο κάτοικοι, οι οποίοι έχουν προβλήματα συγκοινωνίας. Έχουν προβλήματα στην καθαριότητα και δεν αναφέρομαι στους Δήμους. Είμαστε επίσης τυχεροί γιατί έχουν εκλεγεί ικανοί άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση και μπορούμε να εργαστούμε μαζί τους. Στη Γλυφάδα μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, στην προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, φτιάξαμε ένα νεκροταφείο το οποίο για την  περιοχή ήταν τεράστιο πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Άλιμος. Υπάρχει το ρέμα της Πικροδάφνης, το οποίο αφορά αρκετούς Δήμους. Η παραλία του Μοσχάτου και της Καλλιθέας είναι ντροπή όπως είναι αυτή τη στιγμή και οι Δήμοι δε φταίνε σε τίποτα. Η Περιφέρεια έπρεπε να δημοπρατήσει και το έργο της ανάπλασης της παραλίας, όχι μόνο τους δρόμους. Τα χρήματα υπήρχαν, εγώ τα είχα υπογράψει,  πριν φύγω από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  • Υπάρχουν θέματα που δεν είναι τοπικιστικά με την αρνητική έννοια, είναι αναπτυξιακά για την Περιφέρεια,  αλλά και για όλη την Αττική και για την Αθήνα, η οποία αν αναπτύξει το παραλιακό της μέτωπο μπορεί να «απογειωθεί». Μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.