Στοίχημα: Με τον άσσο της Γκάνας




Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, με την Ουρουγουάη να παίρνει την πρόκριση ως πρώτη μετά τη νίκη επί της Χιλής, ως τρίτη προκρίθηκε η Παραγουάη εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία στο ματς Ιαπωνία – Ισημερινός (1-1). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μερικές ημέρες ξεκούρασης για τις ομάδες, μέχρι την έναρξη των νοκ-άουτ αναμετρήσεων, μέχρι τότε η προσοχή μας επικεντρώνεται κυρίως στο Κόπα Άφρικα, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα ματς του έκτου ομίλου, όπως επίσης και με την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Νόρκεπινγκ για την Α’ Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε πως στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Προβάδισμα οι Γκανέζοι 

Πρεμιέρα για τον έκτο όμιλο του Κόπα Άφρικα, εκεί όπου ξεχωρίζουν Γκάνα και Καμερούν, δύο παραδοσιακές δυνάμεις της “Μαύρης Ηπείρου”. Η Γκάνα είναι μια απ’ τις πιο συνεπείς χώρες της ηπείρου την τελευταία δεκαετία, θεωρείται μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες και βρίσκεται πάντα στην κουβέντα για την κορυφή. Δε βρέθηκε ποτέ εκτός τετράδας στα τελευταία έξι Κόπα Άφρικα, έπαιξε δύο φορές στον τελικό (2010, 2015), μια τερμάτισε τρίτη (2008), τρεις φορές κατέλαβε την τέταρτη θέση (2012, 2013, 2017). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές, η πιο πρόσφατη το 1982, η αρχή έγινε το 1963, συνεχίστηκε με τις κατακτήσεις των 1965 και 1978.

Απ’ την άλλη, το Μπενίν παλεύει να βρει την ταυτότητα του και δεν μπορεί να θεωρηθεί ισχυρό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από πλευράς ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ θα πρέπει να υπολογίσουμε και τη σαφώς περισσότερη εμπειρία των Γκανέζων. Η λογική λέει ότι τα “μαύρα αστέρια” δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα σήμερα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75.

Ξεκίνημα με νίκη το Καμερούν

Ο κάτοχος του τροπαίου, Καμερούν, μπαίνει απόψε στη μάχη της υπεράσπισης της επιτυχίας του. Λίγοι το υπολόγιζαν το 2017, όμως κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή, πραγματοποιώντας μάλιστα πειστικές εμφανίσεις. Δεν μπορεί να το υποτιμήσει κανείς, διαθέτει ποιότητα και παίκτες υψηλού επιπέδου, είναι σίγουρα μια ομάδα που πρέπει να μπει στις συζητήσεις για διάκριση. Θα είναι έκπληξη μεγάλου μεγέθους αν δεν πάρει την πρόκριση απ’ τον όμιλο, σήμερα κοντράρεται με τη Γουινέα-Μπισάου, που είναι μια ομάδα που παλεύει να βρει το δρόμο της, για κανέναν λόγο δεν μπορεί να τρομάξει τους Καμερουνέζους.  Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.70 στην Betshop.

Παίρνει αποτέλεσμα η Νόρκεπινγκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Νόρκεπινγκ για την 18η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας. Είναι παιχνίδι που διεξάγεται νωρίτερα απ’ το προγραμματισμένο, μιας και οι δύο ομάδες θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τον επόμενο μήνα. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από διακοπή τριών εβδομάδων, τα πήγαιναν καλά μέχρι να ξεκινήσει το διάλειμμα του πρωταθλήματος. Η ΑΪΚ έρχεται από πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ η Νόρκεπινγκ είναι αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα τους, έχουν εξαιρετική ψυχολογία, δούλεψαν πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής και θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.