Ο νέος δήμαρχος της Σμύρνης στη Νέα Σμύρνη




Στο πλαίσιο των θεμελίων της γέφυρας πολιτισμού, που επιχειρεί εδώ και χρόνια να οικοδομήσει ο Δήμος μεταξύ Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, να υποδεχτεί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, το νέο Δήμαρχο της Σμύρνης κ. Mustafa Tunc Soyer. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης θα απονείμει στον Τούρκο ομόλογό του το μετάλλιο της πόλης καθώς και το νέο Λεύκωμα για τα 90 χρόνια της πόλης.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην έκτακτη αυτή τιμητική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15:30, μεσημέρι της Τετάρτης.

To βράδυ της ίδιας ημέρας οι δύο δήμαρχοι θα παρακολουθήσουν στο Ηρώδειο τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση του Hakan Sensoy. Περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών, μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και ένα αφιέρωμα με τραγούδια από τη Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα. Η συναυλία εντάσσεται στην πολιτιστική συνεργασία των Δήμων Σμύρνης – Νέας Σμύρνης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και σας περιμένουμε με χαρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.