Μώραλης και Μαρινάκης στο προεκλογικό πάρτι της Βέρας Σαραντάκου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες έδωσαν το “παρών” στη συγκέντρωση της Βέρας Σαραντάκου, χθες το βράδυ στο “Mardi Coffee & Wine”, στον Πειραιά. Η Βέρα Σαραντάκου, κόρη του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Σαραντάκου, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής”.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Γιάννης Μώραλης, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος δήλωσε:

“Θεωρούμε ότι το πρόγραμμα μας είναι ρεαλιστικό, θα ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα, αλλά και τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, θα προχωρήσουμε σε αναπλάσεις και όταν τελειώσουν τα δυο μεγάλα έργα, το μετρό και το τραμ, θα περπατάμε σε ένα διαφορετικό Πειραιά. Εμείς έχουμε πράξει στο μεγαλύτερο ποσοστό, αυτά που είχαμε υποσχεθεί. Ζητάμε τη συμπαράστασή σας, μένουν 6 ημέρες. Δεν υπάρχουν φαβορί για μένα, πρέπει να εξηγήσετε σε φίλους και συγγενείς τι έχουμε κάνει και ποιοι είναι οι λόγοι που πρέπει να μας ψηφίσουν. Χρειάζεται περισσότερο τρέξιμο και πιστεύω ότι στις 26 του Μάη θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη και θα είμαστε περήφανοι για τον Πειραιά μας”.

 

ΦΩΤΟ: Lia Nikitaki

Η Βέρα Σαραντάκου, κόρη του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου Γιώργου Σαραντάκου, με την φίλη και συμμαθήτριά της κόρη μου, Κωνσταντίνα. Η Βέρα ζητάει την ερχόμενη Κυριακή την ψήφο των Πειραιωτών. Την αξίζει!! #peiraias_nikitis#giannis_mwralis

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.