Μαρία Ανδρούτσου: Λειτουργώ ως Δήμαρχος όλων των πολιτών




Οι πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Οι πολίτες της χώρας έκαναν τις επιλογές τους με ποικίλα κριτήρια, διαμορφώνοντας ένα νέο αυτοδιοικητικό χάρτη.

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, κατά την πρώτη Κυριακή, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ», του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, και κατά τη δεύτερη ανανέωσαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου ως Δημάρχου της πόλης για την επόμενη τετραετία.

Κατά την προεκλογική περίοδο, κρατήσαμε την ποιότητα και το χαρακτήρα με τον οποίο απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας όλα τα χρόνια που μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Μιλήσαμε μαζί τους με ειλικρίνεια. Θέσαμε στην κρίση τους απολογισμό και πρόγραμμα έργων. Υποβάλαμε προτάσεις και απόψεις για το μέλλον του Δήμου μας. Κρατήσαμε σε υψηλά επίπεδα την προεκλογική αντιπαράθεση με άλλους συνδυασμούς. Αντιπαρήλθαμε με πολιτική ευπρέπεια προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντίες και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της δημοτικής πολιτικής που έχουμε ασκήσει έως τώρα.

Ο λαός του Αγίου Δημητρίου, μας δικαίωσε! Εμπιστεύθηκε το έργο και το πρόγραμμά μας. Αναγνώρισε την καθημερινή μας προσπάθεια. Ανανέωσε την εντολή του να διαχειριστούμε τα δημοτικά μας πράγματα και κατά την επόμενη τετραετία.

Η δημοτική κίνηση «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ», με περισσότερη ωριμότητα, με πιο βαθιά γνώση των προβλημάτων, με μεγάλη στελεχιακή επάρκεια και με νέα δυναμική που προσέδωσαν οι νέοι και νέες συμπολίτες μας που συστρατεύθηκαν στην κοινή μας προσπάθεια, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και στη νέα εποχή που ανοίγεται για την τοπική αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Κατά τη νέα δημοτική περίοδο που αρχίζει το φθινόπωρο, θα κληθούμε όλες και όλοι να δοκιμαστούμε στα πεδία των προγραμματικών συγκλίσεων, της διαμόρφωσης κοινών δράσεων και πολιτικών για το Δήμο Αγίου Δημητρίου, της ενότητας και συμπόρευσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου προς όλες και όλους τους συνδημότες μας, που μας εμπιστεύτηκαν τις τύχες της πόλης μας και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω –όπως το έπραττα και ανελλιπώς έως σήμερα- να λειτουργώ ως Δήμαρχος όλων των πολιτών, κοντά στο καθημερινό πρόβλημα της γειτονιάς, αλλά και μπροστάρισσα σε όλα τα μέτωπα που έχουμε ανοίξει για την προώθηση των μεγάλων έργων του Δήμου μας, αλλά και σε αυτά που είναι ανοιχτά για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αφορούν στην οικονομική αυτοδυναμία και τη διοικητική αυτοτέλεια του θεσμού.-

Άγιος Δημήτριος, 4-6-2019

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

Μαρία Ανδρούτσου
Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.