Παλαιό Φάληρο: Πάνω από 1500 άτομα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανδρικοπούλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Αφήνοντας έκπληκτους τους πολιτικούς της αντίπαλους, η Υποψήφια Δήμαρχος Π. Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου μπροστά σε λαοθάλασσα Φαληριωτών που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης των δημοτών έκλεισε η οδός Ζησιμοπούλου αλλά αυτό φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό!

Με πλήθος Φαληριωτών που ξεπέρασαν τα 1.500 άτομα και διαχέονταν στους γύρω δρόμους αλλά και στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Ζησιμοπούλου, με κατάμεστο το εκλογικό κέντρο στο εσωτερικό μέρος από τουλάχιστον 300 άτομα που παρακολούθησαν την ομιλία μέσω γιγαντο-οθόνης, δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης ως ανταμοιβή της πολυετούς προσφοράς της Βίκυς Ανδρικοπούλου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Η Υποψήφια Δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στο έργο της από όλες τις θέσεις ευθύνης που τις έχουν ανατεθεί κι ανέπτυξε τις προτάσεις του συνδυασμού της ‘’Πρώτα το Φάληρο’’, όπως την επέκταση της Δημοτικής Συγκοινωνίας, την ίδρυση Τοπικών Κέντρων Υγείας, την δημιουργία Μουσείου με την ιστορία του Δήμου, την ριζική ανακατασκευή πεζοδρομίων, την χρήση νέων τεχνολογιών προς την εξυπηρέτηση των Πολιτών – με εφαρμογή του προγράμματος ‘’Έξυπνη Πόλη’’ και πολλά άλλα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε και ευχαρίστησε την κυρία Ανδρικοπούλου για την πολυετή κι αποτελεσματική συνεργασία τους στον Δήμο, εκφράζοντας την βεβαιότητά του πως η υποψηφιότητά της για την Δημαρχεία θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!

Ακολούθως, τον λόγο πήρε η Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, η οποία δήλωσε πως στηρίζει την φίλη και συνάδελφο Βίκυ Ανδρικοπούλου για την αποτελεσματικότητά της, την συνέπειά της αλλά κυρίως για το ήθος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι από τους λίγους πολιτικούς που τιμάει τα παντελόνια που φοράει».
Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος.

 

Στα εγκαίνια επίσης παρέστησαν ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο πρ. Υπουργός Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Πυλαρινός, η Κορίνα Δαμουλιάνου υποψήφια βουλευτής νοτίου τομέα με τη Ν.Δ., ο Θανάσης Κόκκινος-νομικός σύμβουλος του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στο βόρειο τομέα, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος και Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, ο Νίκος Χιδίρογλου δημοσιογράφος, ο Διονύσης Μπενέτος-καθηγητής λατινικής φιλολογίας του ΕΚΠΑ, ο επίτιμος καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Τζουρμπάκης τ. υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., ο Πάνος Σόμπολος πρ. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, η Έλενα Ριζεάκου Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, ο Γιώργος Κουτσαυτάκης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Μαρινάκη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη: Θεόδωρος Γιάνναρος (πρ. πρόεδρος του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ), Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης (Αντιστράτηγος ε.α., πρ. πρόεδρος των Κρητών), Χάρης Πασβαντίδης (πρ. Αντιπεριφερειάρχης), η Λίτσα Κολυβά πρόεδρος “των Φίλων του Ερυθρού Σταυρού” παράρτημα Παλαιού Φαλήρου, η Μαρία Καφούρου πρόεδρος του γυναικείου συλλόγου “ΑΘΗΝΑ”, η Κική Περέα Αντιπρόεδρος και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.