Παλαιό Φάληρο: Ο Φωστηρόπουλος εμπιστεύεται τους νέους




Eξαιρετική η κίνηση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, να ορίσει αντιδήμαρχο, ένα νέο άνθρωπο τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα.

“O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου ανέθεσε την άμισθη Αντιδημαρχία παρακολούθησης και υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ΚΕΠ και Ανάπτυξης Ψηφιακής Πολιτικής” αναφέρει ο Κωνσταντίνος. “Είναι μεγάλη ευθύνη και σπουδαία πρόκληση για εμένα. Ευχαριστώ πολύ και δεσμεύομαι στους πολίτες για το καλύτερο. Για το Παλαιό Φάληρο που αγαπάμε”

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας είναι γιος του γνωστού δημοσιογράφου, Κώστα Χαρδαβέλλα. Δείτε το βιογραφικό του:

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας και από το 1993 είμαι περήφανα Παλαιοφαληριώτης. Σπούδασα Διαιτολογία στο King’s College του Λονδίνου και έκανα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Liverpool. Επέλεξα να γυρίσω, λόγω της αγάπης μου για την Ελλάδα και γιατί μέσα μου ήθελα να βοηθήσω και εγώ στην αναγέννησή της και ο καλύτερος τρόπος πιστεύω είναι αυτό να γίνει τοπικά όπου ο ένας μπορεί να στηρίξει τον άλλο άμεσα. Επιστρέφοντας, ολοκλήρωσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ, όπου και συνεχίζω σαν υποψήφιος διδάκτορας. Επαγγελματικά τον τελευταίο χρόνο, δραστηριοποιούμαι στο Παλαιό Φάληρο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.