Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συνεργασίας Γονέων Ηλιούπολης




ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ όλους τους αντιπροσώπους από τα σχολεία της πόλης, που στήριξαν την Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Ηλιούπολης, στις εκλογές της Ένωσης Γονέων στις 7 Απρίλη 2019 και την ανέδειξαν πιο ενισχυμένη στο ΔΣ της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης και την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Αυτή η άνοδος σηματοδοτεί την αγωνία και το πείσμα αρκετών γονιών να κάνουν τη διαφορά και να αλλάξουν τα πράγματα, σε μια εποχή που τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται και μέσα στο σχολείο. Δείχνει τη βούλησή τους η Ένωση να βγει από τον μικρόκοσμό της και να ασχοληθεί με όλα όσα μας απασχολούν. Να πάρει θέση και να μπει μπροστά στους αγώνες ενάντια στις αντιδραστικές ανατροπές στο σχολείο, τις ελλείψεις στην χρηματοδότηση, τις μεγάλες κτηριακές ανάγκες μπροστά και από την υποχρεωτικότητα της 2χρονής προσχολικής αγωγής, το αντιδραστικό νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο.

ΟΙ -ΔΗΘΕΝ- ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ

Αγαπητοί γονείς,

Στην πρώτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση του ΔΣ της Ένωσης οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Γονέων Ηλιούπολης ζητήσαμε την κατανομή των εδρών ανάλογα με τη δύναμη του κάθε ψηφοδελτίου, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύονται όλοι στο προεδρείο, ζητώντας τη θέση του Γραμματέα της Ένωσης. Είναι μια τακτική που εφαρμόζεται σε όλους τους φορείς των γονιών και τα σωματεία. Η πλειοψηφία αρνήθηκε, πετώντας εκτός προεδρείου την Αγωνιστική Συνεργασία. Έτσι το προεδρείο της Ένωσης το συγκροτούν εκπρόσωποι μόνο από ένα ψηφοδέλτιο, τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές. Οι ίδιοι που το παίζουν ενωτικοί και ακομμάτιστοι φοβούνται την άλλη άποψη. Οι πράξεις τους, τους χαρακτηρίζουν!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Ηλιούπολης, το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που αντιπαλεύει τις αντιδραστικές πολιτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης, δεν εξαρτά τη δράση της από καρέκλες. Θα δώσει τη μάχη της ενημέρωσης στο πλάι των Συλλόγων Γονέων, για να μπουν εμπόδια στις αλλαγές που έρχονται κατ΄ επιταγή της αγοράς και της ΕΕ και οδηγούν τα παιδιά μας στην σύγχρονη αμορφωσιά, την ψευτοκατάρτιση, ενώ κάνουν την εκπαίδευση ακόμα πιο ακριβό εμπόρευμα για τα λαϊκά νοικοκυριά και τα παιδιά τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.