«ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» – Παρουσίαση του προγράμματος και των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη», που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Σάββατο 13 Απριλίου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Θεάτρου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, Χρήστος Κοκοτίνης, μετά από μια σύντομη αναφορά στην κινηματική και αυτοδιοικητική ιστορία της παράταξης, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της δημοτικής κίνησης σε όλους τους τομείς πολιτικής, εστιάζοντας στις προτεραιότητές μας για τη δημόσια περιουσία, την καθαριότητα, την ανακύκλωση, τα σχολεία, τον αθλητισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση. Σε μια συγκροτημένη και πλούσια ομιλία, ανέδειξε το όραμα και τις ιδέες μας για τον τρόπο διοίκησης, μέσω της ενίσχυσης της δημοκρατίας και της συμμετοχής, ενώ πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας.

Στη συνέχεια, και μέσα σε θερμό χειροκρότημα, παρουσίασε τους πρώτους 55 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Τους ανθρώπους που είναι η ψυχή της δημοτικής κίνησης και απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης της «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς, η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Θεανώ Φωτίου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Γιάννης Μπαλάφας και Νίκος Ξυδάκης και η συμπολίτισσά μας, κα Ραλλία Χρηστίδου, υποψήφια με το Ευρωψηφοδέλτιο «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Επίσης, παρευρέθησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δάφνης-Υμηττού, κα Χριστινάκη Όλγα, Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Θοδωρής Μπούφης, Αλίμου, κ. Κώστας Χαρίτος, η περιφερειακή σύμβουλος, και εκ νέου υποψήφια, κα Μαρία Χρηστάκη και οι συνυποψήφιοί τους με το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ζωής», Αναστάσιος Μπουτίνος, Βαγγέλης Σκούφας και Δημήτρης Χριστοφορίδης.
Σημαντική ήταν η παρουσία εκπρόσωπων πολιτιστικών, αθλητικών, εθιμοτοπικών συλλόγων, σωματείων και συλλογικοτήτων της πόλης μας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κα Ερμίνα Κυπριανίδου και ακολούθησε ο συμπολίτης μας περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Δύναμη Ζωής», κ. Παναγιώτης Πατσαβός, που έκανε έναν σύντομο απολογισμό των σημαντικών έργων που υλοποίησε τα τελευταία 5 έτη η Περιφέρεια Αττικής στην Ηλιούπολη. Επίσης, στο βήμα μαζί του βρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και η συμπολίτισσά μας Άννα Κωστοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ζωής».

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.