Βάρη: Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο εργοτάξιο της πλατείας 25ης Μαρτίου, στη Μηλαδέζα

Συγγραφέας
21 Μαρτίου, 2019
1 λεπτό διάβασμα

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επισκέφτηκε το εργοτάξιο στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Μηλαδέζα της δημοτικής ενότητας Βάρης και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που έχουν ξεκινήσει. Η πλατεία είναι περίπου επτά στρέμματα και ο προϋπολογισμός του έργου 2.500.000 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της πλατείας, προκειμένου να διαμορφωθεί σε κατάλληλο χώρο αναψυχής για τους πολίτες. Η υφιστάμενη εικόνα της πλατείας είναι µία χωμάτινη επιφάνεια γηπέδου, όπου στο βόρειο τμήμα της υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο πτηνοτροφείο και νότια ένας ελαιώνας.

Η πλατεία 25ης Μαρτίου πλαισιώνεται από τις οδούς Δεληγιάννη, Φιλώτα ανατολικά, την οδό Απειράνθου στα νότια και από τον πεζόδρομο της οδού Λ. Κατσώνη βόρεια και δυτικά.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας