Πέμπτη 21 Μαρτίου: Παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων




Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό -Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Κύπρου 68, Αργυρούπολη θα πραγματοποιηθεί ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Θεόδωρου Μπούφη και παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης Ελληνικού-Αργυρούπολης «Δημοκρατική Συν-πόρευση» .

Ο Θοδωρής Μπούφης είναι Υποπτέραρχος ε.α., Στρατιωτικός Εκπαιδευτής της Σχολής Ικάρων με συγγραφικό έργο, πρώην Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας (2009-2012) και ήταν υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου 2015.

Μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τη Δημοκρατική Συν-πόρευση περιλαμβάνονται καθηγητές Πανεπιστημίου, πλήθος εκπαιδευτικών, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι,  άνθρωποι με μεγάλη πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και υποψήφιοι με προϋπηρεσία στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όραμα της Δημοκρατικής Συν-Πόρευσης είναι η συγκρότηση μιας άλλης Τοπικής Αυτοδιοίκησης  «Με τους Πολίτες Μπροστά»  να συνδιαμορφώνουν τις πολιτικές μέσα από διάλογο και δημοκρατικές διαδικασίες. Η Δημοκρατική Συν-Πόρευση θέλει και μπορεί να δώσει απάντηση στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων αυτής της πόλης και πιστεύει σε ένα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου που θα διοικεί με Ήθος, Ακεραιότητα, πλήρη Διαφάνεια, συνεχή Απολογισμό και Λογοδοσία.

Η Δημοκρατική Συν-Πόρευση και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Θοδωρής Μπούφης, περιμένουν τους δημότες την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό -Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» σε μία εκδήλωση γνωριμίας, διαλόγου και συμπόρευσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία

Website Δημοκρατικής Συν-Πόρευσης: www.synporefsi.gr

Σελίδες μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/mpoufis.theodoros/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.