Η Βίκυ Ανδρικοπούλου για το ρέμα της Πικροδάφνης




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με μία γενναία εξόρμηση στο πολυσυζητημένο Ρέμα της Πικροδάφνης Παλαιού Φαλήρου, η Υποψήφια Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου με τα μέλη – υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, έκαναν αισθητή την παρουσία τους για ακόμη μία φορά αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο τα προβλήματα στην πόλη τους.

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε με τους κατοίκους της επιβαρυμένης αυτής περιοχής, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα για την αντιμετώπιση των περίπλοκων και διαρκώς εξελισσόμενων προβλημάτων του Ρέματος Πικροδάφνης.

 

Η Υποψήφια Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά πως “Στη διετή θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου καταφέραμε πολλά. Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αγωνία σας για να μην έχουμε μία νέα “Μάνδρα”, είμαι σε αδιάκοπη επικοινωνία – συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς, όπως την  Περιφέρεια Αττικής η οποία στην πραγματικότητα έχει και την κύρια αρμοδιότητα για το Ρέμα. Ωστόσο, εμείς δεν σταματήσαμε στο τυπικό σκέλος της υπόθεσης αυτής. Σε διαρκή συνεργασία  και ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, αντιμετωπίστηκαν σημαντικά προβλήματα του αγωγού της που διασχίζει το ρέμα και αφού τοποθετήθηκαν κάμερες στο δίκτυο, αποκαταστάθηκαν πολλές προβληματικές καταστάσεις. Σε άλλες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν προβλήματα του δικτύου σε όμορους Δήμους με το Παλαιό Φάληρο, που μέσω του κοινού αγωγού κατέληγαν και πάλι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.”

Η Υποψήφια Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στους Δημότες της θέτοντας ρητά το πλαίσιο Διοίκησης της επόμενης ημέρας: ” Με την δική σας ενεργή συμμετοχή θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή στο πρόβλημα του Ρέματος της Πικροδάφνης. Κατά συνέπεια θα διεκδικήσουμε τις λύσεις που δικαιούμαστε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που έχουν τον κύριο λόγο και την αρμοδιότητα στο ρέμα. Η πορεία στις γειτονιές που μας έχουν ανάγκη, συνεχίζεται!”.

 

Η υποψηφιότητα της Βίκυς Ανδρικοπούλου έχει την ιδιαιτερότητα ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θέτει υποψηφιότητα μία γυναίκα μετά από 25 χρόνια συνεχόμενης εκλογής της ως Δημοτική Σύμβουλος, εκ των οποίων τα 9 χρόνια ως Αντιδήμαρχος πρώτης γραμμής. Η Βίκυ Ανδρικοπούλου μίλησε στην συνάντηση αυτή με τους κατοίκους της Αγ. Βαραβάρας, ανέφερε το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής όπως το έχει σχεδιάσει και καλείτε να το υλοποίηση την επόμενη μέρα με τον συνδυασμό της, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ. Ανέφερε μεταξύ άλλων την επισκευή πεζοδρομίων, την εντατικοποίηση της δενδροφύτευσης, την τόνωση της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της τοπικής συγκοινωνίας με ανταπόκριση στο μετρό, την συστηματοποίηση στον καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων και την περεταίρω ανάπλαση της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας με την υποστήριξη τεχνολογίας wifi, στην συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.