Γιάννης Φωστηρόπουλος: “Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο”




Με όπλα τη σιγουριά από την αναγνώριση του έργου του, την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του και την συμβολή έμπειρων αλλά και νέων συνεργατών, χωρίς βιασύνη ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανακοινώσει στις 6 Φεβρουαρίου, επίσημα την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, σεβόμενος τον δήμαρχο και μέντορά του Διονύση Χατζηδάκη και τα προβλήματα υγείας  που αντιμετώπιζε, προτίμησε να ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές, όταν εκείνος θα αναλάμβανε και πάλι, τυπικά, τα ηνία του δήμου και όχι όταν ήταν ακόμη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΝΟΤΙΑ.GR, ο συνδυασμός θα λέγεται:“ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο”

Τουλάχιστον πέντε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα είναι ηλικίας μέχρι 23 ετών, ενώ όλα τα στελέχη του θα ανακοινωθούν σταδιακά.

Μαζί του θα κατέβουν “βαριά” ονόματα του δήμου, που ξέρουν από διοίκηση αφού έχουν θητεύσει δίπλα στον Χατζηδάκη, ο οποίος τους έχει μάθει όλα τα μυστικά της πετυχημένης του συνταγής που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο πρωτοπόρους δημάρχους της χώρας!

Δείτε την ανάρτηση του πριν από λίγο στο facebook:

 

Την ημέρα της γιορτής μου επίλεξα να κρατήσω τις ευχές σας και να τις μετατρέψω σε προσωπική δύναμη .
Τη δύναμη που χρειάζεται για να:
ΣυνεχίΖουμε να δημιουργούμε μαζί, να ΣυνεχίΖουμε να ονειρευόμαστε, να ΣυνεχίΖουμε να προσφέρουμε, να ΣυνεχίΖουμε να δουλεύουμε για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε,να
ΣυνεχίΖουμε να δίνουμε στα παιδιά μας τις ευκαιρίες που αξίζουν.

Σας ευχαριστώ πολύ και σήμερα έχω την τιμή να σας ανακοινώσω και επίσημα την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Π. Φαλήρου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.