Συνάντηση Κώστα Ασκούνη με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας




Στο πλαίσιο των επαφών με φορείς και συλλόγους της πόλης, ο Κώστας Ασκούνης συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Τα μέλη της Ένωσης τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της πόλης μας, προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις κτιριακές εγκαταστήσεις και την υλικοτεχνική Υποδομή καθώς και για τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει σε σχέση με τη λειτουργία του το Ειδικό Δημοτικό σχολείο.

Η πρόεδρος κα Κοσμίδου ενημέρωσε επίσης τον κ. Ασκούνη πως με απόφαση της Δημοτικής Αρχής καταργήθηκε το πρόγραμμα σχολικού μαζικού αθλητισμού, ενός θεσμού που έδινε πραγματική διέξοδο τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς της πόλης μας.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει συστηματικά και με διάφορες μεθόδους και πρακτικές την υποβάθμιση του ρόλου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, αδιαφορώντας για την σημαντική διαχρονική της συμβολή στην ουσιαστική επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Ο κ. Ασκούνης δεσμεύτηκε πως ο διάλογος θα συνεχιστεί δηλώνοντας παράλληλα πως ο χώρος της παιδείας αποτελεί προτεραιότητα στο νέο σχέδιο για την πόλη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.