Οι Οργανώσεις Ελληνικού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καταδικάζουν την επίθεση σε νεαρό στο μετρό




Οι Οργανώσεις Ελληνικού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την επίθεση που δέχτηκε νεαρός, επειδή στο μπουφάν του είχε αντιφασιστικά σύμβολα, από δύο φασιστοειδή στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, δίνουν καθημερινά τη μάχη σε κάθε χώρο, εργασιακό, γειτονιά, σχολείο, σε όλη τη χώρα, ώστε οι φασίστες να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν.

Τέτοιου είδους ενέργειες ενθαρρύνονται και από την ιδεολογική επίθεση που από κοινού εξαπολύουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι μηχανισμοί της, σκοπεύοντας να αμφισβητήσουν το δικαίωμα του λαού και της νεολαίας να αντιστέκεται.

Ο αντιφασισμός και το μέτωπο με την ακροδεξιά δεν είναι α λα καρτ όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή που χύνει δάκρυα για τα θύματα του ρατσισμού, η κυβέρνηση έχει φτιάξει κολαστήρια τύπου Μόριας.

Την ίδια στιγμή που αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ απειλή -και όντως είναι- ο Όρμπαν, η Λεπέν κλπ., ο ΣΥΡΙΖΑ αποθεώνει ως «διαβολικά καλό» τον Τραμπ, που απειλεί ακόμα και με εκτελέσεις μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού. Ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα από  τη μία να πηγαίνουν ως επισκέπτες στη δίκη της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να φωτογραφίζονται με τους χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο.

Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά. Να μην αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των Ναζί, να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με φασιστικό μίσος.

Έξω οι φασίστες από σχολεία και γειτονιές!

Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.