Άγιος Δημήτριος: Παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής»




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο του Αγίου Δημήτριου, η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής», επικεφαλής του οποίου είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Δημήτριου, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης. Μαζική ήταν η προσέλευση γνωστών και φίλων, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του συνδυασμού.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Βικτώρια Αγοραστού – Διαλεκτού Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλονιατών Λέσβου, η οποία μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Λασκαρίδη. Το μέλος της παράταξής κ. Αιμιλία Κασσωτάκη, παρουσίασε τις θέσεις, τις προτάσεις και τις αρχές του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής».

Την εκδήλωση έκλεισε ο επικεφαλής της παράταξης, Παναγιώτης Λασκαρίδης παρουσιάζοντας το όραμά του για τον Άγιο Δημήτριο. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Ξεκινάμε μια προσπάθεια η οποία έχει μια μόνο αδιαπραγμάτευτη αρχή. Το κοινό καλό όλων μας.

Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών, για ένα νέο, ανοικτό Δήμο, που θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις των κατοίκων του, που θα αναδεικνύει τα σημαντικά πλεονεκτήματα του και θα καθορίζει τη νέα αναπτυξιακή της ταυτότητα.»
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Μανόλης Παπαδακάκης δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Πορεία».

Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο κ. Παναγιώτης Κοκκώνης, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, η κ. Αναστασία Δούρου, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Κοκοτσάκης, δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, ο κ. Αθανάσιος Χαμπεσής πρώην Αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου, ο κ. Νικόλαος Παπανικολάου, πρώην Αντιδήμαρχος Αλίμου και νυν δημοτικός σύμβουλος Αλίμου, ο κ. Γεώργιος Μήτσης, Πρόεδρος Δικαστικών Επιμελητών Αθήνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών, η κ. Πελαγία Αδαλή – Βουλγαρέλη, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής και ο κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.