«Η Νέα Σμύρνη ανθίζει ξανά» – Ο Γιώργος Λαρίσσης υποψήφιος δήμαρχος




Ένας 4οάρης, ο ο Μεταλλειολόγος Μηχανικός Γιώργος Λαρίσσης, θα διεκδικήσει τον δήμο Νέας Σμύρνης, ως επικεφαλής της παράταξης “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ” που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Μια δυναμική ομάδα ανθρώπων στη Νέα Σμύρνη, αποφασίσαμε και υλοποιούμε τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης στην πόλη μας, με σκοπό να διεκδικήσουμε την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Η δημοτική μας παράταξη, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, έρχεται να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, όπως και των προηγούμενων. Η στασιμότητα δεκαετιών στην ουσιαστική ανανέωση, οδήγησε στην προσκόλληση σε καρέκλες εξουσίας αλλά και σε απόψεις κληρονομικής διαδοχής των ολίγων. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ κατέρχεται στην εκλογική μάχη ώστε να φέρει την ανανέωση κρατώντας μόνο τις γόνιμες απόψεις και άξιους ανθρώπους από το παρελθόν της πόλης.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έχει ως βασική της επιδίωξη και σύνθημα: «Η Νέα Σμύρνη ανθίζει ξανά», καθώς θεωρούμε ότι σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της πολιτικής στασιμότητας δεν αξιοποιήθηκαν επαρκώς τα ταλέντα των ανθρώπων της πόλης & τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των γειτονιών μας. Εμείς θα συμβάλλουμε ώστε να αναδειχθούν και να ανθίσουν ξανά.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ αναπτύσσει το πρόγραμμα της σε 6 άξονες, όπου και θα αναλυθούν 6 σαφείς λύσεις. Οι άξονες είναι: Ανθρώπινη συνύπαρξη, Ασφάλεια για όλους, Κοιτίδα νέων γεννήσεων, Αστικές ανάγκες, Δημιουργοί πολιτισμού, Επιχειρηματικός πόλος.

Επικεφαλής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος επιλέχθηκε ο Μεταλλειολόγος Μηχανικός Γιώργος Λαρίσσης, μια επιλογή ανανέωσης & προοπτικής, ο οποίος καλείται να υπηρετήσει το πέρασμα της πόλης στη νέα εποχή με περισσότερες δουλειές και ομορφότερη καθημερινότητα.

Τα μέλη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και ο επικεφαλής της, Γιώργος Λαρίσσης, θα αξιοποιήσουμε την πολιτική στήριξη που λαμβάνουμε με ευθύτητα και σαφήνεια από τη Νέα Δημοκρατία, ως εργαλείο συνένωσης ιδεών, συνύπαρξης ανθρώπων και συναίνεσης πολιτικής σκέψης. Με αυτόν τον τρόπο θα απαντήσουμε στις ανάγκες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας για διευρυμένες συνεργασίες με σεβασμό στην ιδεολογία του καθενός.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ θα αναζητήσει ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες και θα επιτρέψει στις απόψεις τους να ανθίσουν με διακριτό τρόπο, χωρίς όμως την υποκρισία της απολίτικης κουλτούρας. Έχουμε ταυτότητα και αυτή θα αναδείξουμε χωρίς προκαταλήψεις.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ

Ο Γιώργος Λαρίσσης, ετών 40, σπούδασε Μεταλλειολόγος Mηχανικός στο ΕΜΠ και ύστερα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πα.Πει, στο πρόγραμμα ΜΒΑ. Επί 15ετίας, εργάζεται στη βιομηχανία, σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και στην ευρύτερη συμβουλευτική δραστηριότητα.

Μέσα από την εργασία του είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει, να συνεργαστεί, να εργαστεί και να αλληλεπιδράσει με επιχειρήσεις σε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη & τα Βαλκάνια, τη Ρωσία, την Κίνα, τον Αραβικό κόσμο & σε κράτη του νότου της Αφρικής. Εργάστηκε στον κλάδο των Υλικών, του Περιβάλλοντος και της Αγροδιατροφής, ενώ ολοκλήρωσε σχέδια ΕΣΠΑ για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Την περίοδο 2012-2014 υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος στο Yπουργείο Aνάπτυξης με συνεισφορά στους τομείς της καινοτομίας, του ΕΣΠΑ και της Bιομηχανίας. Εντρύφησε στον τομέα του ανοίγματος κλειστών επαγγελμάτων, της απλοποίησης της αδειοδότησης και της άρσης των επιχειρηματικών εμποδίων, διατελώντας παράλληλα Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Από τότε ως και σήμερα δημιουργεί, σχεδιάζει και υλοποιεί επενδύσεις σε Ελλάδα & Αίγυπτο στον τομέα της επεξεργασίας αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου και ζει σήμερα με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί του του. Συμμετείχε ενεργά στο τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και ήταν μέλος της συντροφιάς των εθελοντών στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής. Ανέκαθεν ενδιαφερόταν για τα κοινά της πόλης και προσπαθούσε να παρεμβαίνει δυναμικά ώστε να αλλάξει τη στασιμότητα.

Στη Νέα Δημοκρατία εθελοντικά και αδιάλειπτα δραστηριοποιείται από τα χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με διάφορους ρόλους. Σήμερα, είναι γραμματέας της Β1 Νομαρχιακής Οργάνωσης και αναπλ. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος της ΝΔ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.