Ισίδωρος Ντογιάκος: Από την Aστυνομία μάθαμε για τη βόμβα




Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση βόμβας έξω από το σπίτι του εισαγγελέα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (13.11.2018) σε δυο ιστοσελίδες. «Την είδα με τα μάτια μου» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ήταν λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και το zougla.gr. Όπως αναφέρει η Εφ.Συν., το τηλεφώνημα στα γραφεία της εφημερίδας έγινε στις 03:54 και ο άγνωστος είπε: «σε 20 λεπτά θα εκραγεί μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα. Να εκκενωθεί ο δρόμος. Δεν είναι φάρσα».

Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η βόμβα δεν εξερράγη από λάθος στη συνδεσμολογία της. Ο ίδιος ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, τόνισε πως είδε τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα.

«Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.