Ελληνικό – Αργυρούπολη: Πρόγραμμα με τίτλο “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα” στα Γυμνάσια του Δήμου




Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και ο Σύλλογος Ολυμπιονικών υπέγραψαν στις 8/11/2018 σύμφωνο συνεργασίας.

Η Συνεργασία αυτή αφορά μεταξύ άλλων στην υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο την προώθηση των αρχών και των αξιών του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού, τη διάδοση του Ολυμπιακού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και σύμφωνα με την υπ’αριθ. 322/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού δια του Τμήματος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης  προτίθεται να υλοποιήσει:

Πρόγραμμα με τίτλο “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα” το οποίο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε μαθητές των  Γυμνασίων του Δήμου μας.

Θα διεξαχθεί εντός του σχολικού χώρου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, εκπροσώπους του BritishCouncil και Ολυμπιονίκες  οι οποίοι συνεργάζονται με την Ολυμπιακή Εκεχειρία για το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις σχετικές εγκριτικές αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων  με την μορφή εργαστηριακού μαθήματος. Το πρόγραμμα θα αφορά 2 επισκέψεις ανά σχολική μονάδα κατά την οποία το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί σε τρία τμήματα  κατά την διάρκεια τριών διδακτικών ωρών.

Εκπαιδευτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς και γονείς την Δευτέρα 25/02/2019 στις 18.30 στην αίθουσα του Α’ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27) με το ίδιο θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής είτε στο Τμήμα Παιδείας του  Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης ( Λ. Κύπρου 68 Αργυρούπολη), είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] , είτε  με fax στο 2132018796.

Για την εφαρμογή του προγράμματος στο σχολείο σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα  Δεσύπρη Δέσποινα στο 2132018781-2.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.