Δήμος Γλυφάδας: Σεμινάρια εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα τρίτης ηλικίας




Το Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας έγινε για λίγες ημέρες μια μεγάλη τάξη και όλοι οι μαθητές ήταν εκεί!

Με μεγάλο ενδιαφέρον και προσήλωση στο μάθημα, με σημειώσεις, με πολύτιμη για την εποχή μας γνώση.

Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τόσους ανθρώπους, που θέλουν να κερδίσουν το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής στην ψηφιακή εποχή που ζούμε.

“Τι ακριβώς κάναμε στο Δήμο Γλυφάδας; Οργανωθήκαμε, εξοπλίσαμε τον υπέροχο χώρο του Διασχολικού μας Κέντρου με θέσεις εργασίας και με υπολογιστές, τους συνδέσαμε με το ίντερνετ και ξεκινήσαμε τα σεμινάρια εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο για άτομα τρίτης ηλικίας” λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία στο “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας CSI Institute, με τη συνδρομή του ΙΕΚ Ακμή και της ΚΕΔΕ.

Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιες πρωτοβουλίες και να παρέχουμε τα πιο σύγχρονα μέσα για να εκπαιδεύονται δωρεάν οι μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας στις νέες τεχνολογίες.

Ο δεύτερος κύκλος θα γίνει τον Ιανουάριο και σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δηλώσεις συμμετοχής, ενώ προσεχώς θα ανακοινώσουμε και νέες δράσεις επιμόρφωσης και σεμιναρίων από το Δήμο μας”.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Δήμος Γλυφάδας: Σεμινάρια εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών για άτομα τρίτης ηλικίας

  • 24/06/2019 at 4:37 μμ
    Permalink

    Έχω δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν έχω καμμιά ενημέρωση για την εξέλιξη.Θα ειμαι υπόχρεη να μάθω αν έχει προγραμματιστεί κάτι.Σας ευχαριστώ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.