Ο Γιώργος Λιάνης και η Λιζέτα Νικολάου πάντρεψαν τον γιο τους στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο υιός Λιάνης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του! Ο 38χρονος Αλέξανδρος Λιάνης, γιος του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Γιώργου Λιάνη και της τραγουδίστριας Λιζέτας Νικολάου, ο οποίος είναι υπεύθυνος σε γνωστή εταιρία πληροφορικής, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Γεωργία Τασιούλη, φιλόλογο στο επάγγελμα.

Οπως είχε αποκαλύψει πριν από μέρες η «Espresso», το μυστήριο τελέστηκε την περασμένη Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, με την παρουσία πολλών προσκεκλημένων από τον καλλιτεχνικό, τον δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό χώρο.

Τα στέφανα άλλαξε ένας επιστήθιος φίλος του γαμπρού, ενώ ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό παραλιακό κέντρο. Εκτός από τη νύφη, που έλαμπε μέσα στο κατάλευκο εξώπλατο νυφικό της, τα φλας έκλεψε και η πεθερά, η αγαπημένη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία φορούσε μια κατακόκκινη μακριά τουαλέτα που αναδείκνυε το κομψό στιλ της.

Μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα μας είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την όμορφη σχέση που έχει με τον γιο της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν τη δυσκόλεψε καθόλου ως παιδάκι και, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ήταν πάντα δίπλα του… Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/ESPRESSONEWS.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.