Μην χάσετε τις βραδιές σινεμά στο Άλσος Νέας Σμύρνης




Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Βραδιές Σινεμά, με ένα αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Κινηματογράφο.

Δέκα προβολές μέσα στο Σεπτέμβριο, σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στημένο στην καρδιά του Αλσους Νέας Σμύρνης, με ταινίες αναγνωρισμένων δημιουργών και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματικές. Δέκα δυνατές ταινίες των τελευταίων ετών από αντιπροσωπευτικούς στο είδος τους σκηνοθέτες, με ελεύθερη είσοδο από τις 2 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει  την σαουδαραβική ταινία “Το Απαγορευμένο Ποδήλατο”. Δυο λόγια για την υπόθεση: αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να αποκτήσει ένα πράσινο ποδήλατο, η δεκάχρονη Γουάντζντα πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να τα καταφέρει. Το σημαντικότερο… θεωρείται ανήθικο για τις γυναίκες να κάνουν ποδήλατο στη Σαουδική Αραβία.

Περισσότερες πληροφορίες στο link:
http://culturens.org/2-uncatego…/115-ionikesgiortes2018.html και στα τηλέφωνα: 2132025922 & 924 email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.