Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στους επιτυχόντες
Απευθύνω με τις πιο ειλικρινείς ευχές μου, τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες σας με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δώσατε με επιτυχία την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής για να γεμίσετε με ελπίδα και κουράγιο .

Ήταν μία νίκη που σας δίνει τη δυνατότητα να πορευθείτε σε νέους δρόμους γνώσης, έρευνας και κοινωνικής αναγνώρισης.

Είστε η ελπίδα όλων μας για μια καλύτερη Ελλάδα και ένα καλύτερο μέλλον γιατί εσείς είστε τώρα αυτοί που θα αναλάβετε τα ινία του τόπου μας.

Θέλω όμως να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και σε όσους δεν πέτυχαν αυτήν την φορά τον στόχο τους. Η ίδια η μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων αξίζει ως μια δοκιμασία που δυναμώνει, διδάσκει και εξοπλίζει στην αέναη προσπάθεια του ανθρώπου για βελτίωση, στα πολλά σενάρια της ζωής και στις νέες ευκαιρίες.

Για όλα τα παιδιά μας που τελείωσαν το Λύκειο, ξεκινάει μια νέα περίοδος. Μπροστά σας ανοίγεται ο δρόμος της αισιοδοξίας προς την ενηλικίωση και την ολοκλήρωση του ατόμου, με πολλές προοπτικές προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Κρατείστε ψηλά την σημαία της αξιοκρατίας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας και φτιάξτε με τα καλύτερα υλικά, την κοινωνία του αύριο.

Το αξίζετε και σας το εύχομαι από καρδιάς με την προσπάθεια, και τον υγιή ανταγωνισμό, να ζήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Με αυτό το μήνυμα όμως θέλω να συγχαρώ και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά και τα εφοδίασαν με κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθουν στην σκληρή δοκιμασία που πέρασαν. Τους εύχομαι τα όνειρά τους γι αυτά τα παιδιά, την νέα γενιά που έρχεται, να γίνουν πραγματικότητα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.