Στοίχημα: Προβάδισμα για Βάρναμο




Μπαίνουμε πλέον σε… χειμωνιάτικους ρυθμούς, καθώς υπάρχει πλέον δράση σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο πηγαίνουν στη σέντρα Σούπερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα. Σήμερα θα μας απασχολήσουν πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας, όπως η Β’ Σουηδίας, η Τσεχία και η Ρουμανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr!

Άσσος με κάλυψη στη Σουηδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Βάρναμο – Έργκριτε. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έρχονται από διαφορετική αφετηρία. Η Βάρναμο επέστρεψε πολύ δυναμικά απ’ τη διακοπή, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (2-1-0), έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-3 κόντρα στη Γιόνσεπινγκ. Μετράει 27 πόντους και καταλαμβάνει την 8η θέση, είναι στο -7 απ’ την πρώτη τριάδα και στο +9 απ’ την τελευταία τετράδα της κατάταξης. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό της κατάταξης, Βάρναμο, η οποία θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί, αλλά δε δείχνει να έχει τη δυνατότητα. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-4 κόντρα στη Χέλσινμποργκ, πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, εκτός έδρας δέχεται σχεδόν πάντα γκολ. Θεωρούμε ότι ανεβασμένη Βάρναμο μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ποντάρουμε στο 1 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με το NG στην Τσεχία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σίγκμα Όλομουτς – Μπάνικ Οστράβα. Στην πέμπτη αγωνιστική έχει φτάσει το πρωτάθλημα Τσεχίας, οι ομάδες αρχίζουν σιγά-σιγά να βγάζουν στο γήπεδο τις πραγματικές δυνατότητες τους. Η Σίγκμα Όλομουτς εναλλάσσει αποτελέσματα στις πρώτες υποχρεώσεις της σεζόν, έχει δώσει βάρος στην Ευρώπη, όπου τα πηγαίνει περίφημα, Μετράει ρεκόρ 3-0-3 σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται απ’ το σπουδαίο 1-2 επί της Καϊράτ στο Γιουρόπα Λιγκ, στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, όμως, μετράει 3/4 ήττες, δε σκόραρε καν στις δύο εξ αυτών. Στον αντίποδα, η Μπάνικ Οστράβα έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα, μετράει 3/4 νίκες, έρχεται από δύο διαδοχικές, δε δέχτηκε γκολ σε καμία εξ αυτών. Θεωρούμε ότι το ματς θα είναι «κλειστό», ενδεχομένως να κριθεί στο γκολ, επιλέγουμε Nο Goal σε απόδοση 2.00.

G/G για Κραϊόβα και Κονκόρντια

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κραϊόβα – Κονκόρντια. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ρουμανίας. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, είναι προφανές ότι είναι ανέτοιμες, έχουν διακυμάνσεις στην απόδοση τους. Η Κραϊόβα είχε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κόντρα στη Λειψία (αποκλείστηκε), μετράει ρεκόρ 1-3-2 στα πρώτα έξι επίσημα ματς της σεζόν, δέχτηκε γκολ στα πέντε τελευταία. Στον αντίποδα, η Κονκόρντια είχε υποχρεώσεις μόνο σε εγχώριο επίπεδο, πήρε μόλις μια νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Χέρμανσταντ (2-0). Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες είναι ικανές να βρουν δίχτυα, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.