Άγιος Δημήτριος: Πολίτες συνέλαβαν ληστή και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς!




Όλα έγιναν στον Άγιο Δημήτριο, όταν 27χρονος προσπάθησε να ληστέψει ένα βενζινάδικο. Όμως, υπολόγιζε χωρίς τους περαστικούς.

Ο νεαρός, που επέβαινε σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα, πλησίασε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, καθώς και με χρήση σωματικής βίας, του πήρε όσα λεφτά είχε πάνω του. Όμως, περαστικοί κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, από τον περασμένο Μάρτιο, εντόπιζε πρατήρια υγρών καυσίμων, καθώς και ταχυδρομικά καταστήματα και στη συνέχεια, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή όπλου, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία. Για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα κράνος, ενώ ακόμη κατασχέθηκε και μία μοτοσυκλέτα, την οποία χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων και τρεις σε ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (‘Αγιος Δημήτριος, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο και Ηλιούπολη).

Επίσης, εξιχνιάστηκαν και τρείς κλοπές μοτοσυκλετών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.