Πάρκαραν τα ΙΧ των πελατών στα πεζοδρόμια και τους έπαιρναν χρήματα χωρίς απόδειξη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αστυνομικοί της Τροχαίας πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης με σκοπό τη σκοπό τη σύλληψη ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης των πελατών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν 6 άτομα (4 Έλληνες και 2 αλλοδαποί), εκ των οποίων οι τέσσερις  εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι δυο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.