Το Σάββατο η πρεμιέρα στο Akrotiri Club




Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες αναβάλλεται για μια ημέρα η πρεμιέρα των Νότη Σφακιανάκη και Καίτης Γαρμπή, στο Akrotiri Club. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, λόγω των βροχοπτώσεων δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν οι εργασίες της νέας σκηνής.

Η απόλυτη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού στο Akrotiri Club από το Σάββατο 30 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης και η φωνή της καρδιάς μας Καίτη Γαρμπή, συναντιούνται στο ανανεωμένο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, δύο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, έρχονται στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant για να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές στο λαϊκό τραγούδι, άρχοντας στην σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή με τις τεράστιες επιτυχίες του.

Τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους και ο ίδιος μια μοναδική παρουσία μέσα στο ελληνικό τραγούδι.

Η Καίτη Γαρμπή, έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Αμέτρητες επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες την κάνουν να ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι δυνατές της ερμηνείες σε αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια της 30ετους σταδιοδρομίας της θα μονοπωλήσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή υπόσχονται να παρουσιάσουν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ nightclub – restaurant ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι που τόσα χρόνια υπηρετούν.

#Akrotiri #Sfakianakis #Garbi #Friday #Saturday

https://www.facebook.com/AkrotiriSfakianakisGarbi/photos/a.1398509190216302.1073741828.1380389198694968/1820591408008076/?type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.