Ο γάμος του Σίμου Κεδίκογλου με την Αλιμιώτισσα φωτογράφο Ελισάβετ Κατσαμάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με τους ανθρώπους που ήθελαν να έχουν δίπλα τους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο παντρεύτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου τη σύντροφό του Ελισάβετ Κατσαμάκη. Ο γάμος έγινε στις επτά και μισή το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Παρόντες πολλοί συνάδελφοι του βουλευτή, ανάμεσά τους η Έλενα Ράπτη, ο Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του Δανάκη Μιχελάκου, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης κ.α.

Η 31χρονη  Ελισάβετ (απόφοιτος του 4ου Λυκείου Αλίμου) είναι φωτογράφος στο επάγγελμα, ενώ ως μοντέλο έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλους οίκους μόδας, όπως Michael Kors και Donna Karan. Μάλιστα κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv.

Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχουν συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Κάρε Ότις, Ντίτα Φον Τιζ , Ιρίνα Σάικ και Φερνάντα Ταβάρες.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο: eviatop.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Αλιμιώτισσα που έκλεψε την καρδιά του Σίμου Κεδίκογλου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.