Ο Δήμος Νέας Σμύρνης μας δίπλα στους υποψήφιους φοιτητές




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ενημερωτική συνάντηση των υποψηφίων σε ΑΕΙ- ΤΕΙ με τους υπεύθυνους Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας προκειμένου να ενημερωθούν σωστά για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου μας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική για την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων των παιδιών στιγμή. Για το λόγο αυτό οι κυρίες Κορδονούρη και Κουρούκλη, από την Δ’ Διεύθυνση Εκπαίδευσης, και ο κύριος Δεμερτζής, Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας και συγγραφέας βιβλίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επεσήμαναν τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν από τα παιδιά όπως τα ερωτήματα αυτογνωσίας, πληροφόρησης και κόστους σπουδών, η δυνατότητα μετεγγραφής, η σειρά των προτιμήσεων κ.ά.
Η εκδήλωση ήταν, επίσης, συναισθηματικά φορτισμένη για όλους καθώς ο κύριος Δεμερτζής τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από το Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την πολυετή εθελοντική προσφορά του στο Δήμο μας σε θέματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές, γονείς και υποψήφιοι φοιτητές του Δήμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.