Διήμερο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Αστεροειδών
Διήμερο φεστιβάλ για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αστεροειδών 2018 θα πραγματοποιήσει φέτος, την Παρασκευή 29 Ιουνίου και το Σάββατο 30 Ιουνίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ταυτόχρονα με εκατοντάδες εκδηλώσεις σε όλον τον πλανήτη.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το σωματείο LOGOS – SLOVO, υπό το συντονισμό του Τάκη Θεοδοσίου (Asteroid Day Coordinator for Greece ) ετοιμάζει δύο εκδηλώσεις μία παιδική και μία ενηλίκων.

Η εκδήλωση της Παρασκευής 29 Ιουνίου θα γίνει στους χώρους του Λυκείου Βάρης (Άττιδος και Μουτούση) μεταξύ 10.00 – 13.45 και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις αστρονομίας από βραβευμένους μαθητές για παιδιά, θεατρική παράσταση, διαδραστικά παιχνίδια & πειράματα, έκθεση μετεωριτών και πολλές εκπλήξεις.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί η κεντρική εκδήλωση μεταξύ 15.00 – 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα (παραπλεύρως Δημαρχείου).

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν με σημαντικές ομιλίες κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές & αστροφυσικοί, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις και συνομιλίες με αστροναύτες & ξένους επιστήμονες παγκοσμίου φήμης, ενώ η εκδήλωση θα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο, υπό την μορφή φεστιβάλ προς το ευρύ κοινό με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τους αστεροειδείς, μετεωρίτες και κομήτες στο ηλιακό μας σύστημα.

Ακόμη θα υπάρχει έκθεση αυθεντικών μετεωριτών από την Συλλογή Aeroliths Collection Theodossiou, εικαστική έκθεση με θέμα «Τους Μετεωρίτες» από την Πολυτίμη Μαχαίρα, πρόγραμμα jazz μουσικήs και πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις .

Είσοδος Ελεύθερη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.