Πολιτική χροιά παίρνει η μετονομασία της “Ακτής Βουλιαγμένης”




Πολιτική χροιά παίρνει το θέμα της μετονομασίας της πλαζ Ακτής Βουλιαγμένης σε “Ακτή Βουλιαγμένης – Λουκιανός Κηλαηδόνης”.

Την απόφαση για την προσθήκη του ονόματος του αγαπημένου καλλιτέχνη, πήρε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου στην οποία ανήκει η πλαζ και μάλιστα σήμερα το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Μια Δευτέρα με πανσέληνο (25 Ιουλίου 1983), πάνω από 50.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο “Πάρτι της Βουλιαγμένης” που είχε σχεδιάσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Θα υπήρχαν άραγε οι αντιδράσεις αυτές αν η Άννα Βαγενά, χήρα του Κηλαηδόνη, δεν ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;

Χθες συνεδρίασε εκτάκτως η  ΔΗΜ. ΤΟ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Δείτε την ανακοίνωση:

Σήμερα Κυριακή, 24 Ιουνίου, η ΔΗΜ. ΤΟ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συγκεντρώθηκε έκτακτως σε συμβόυλιο με θέμα: ¨Μεταονομασίας της πλαζ Ακτής Βουλιαγμένης σε Ακτή Βουλιαγμένης – ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ¨.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της ΔΗΜ.ΤΟ. ήταν η καταψήφιση της μεταονομασίας της πλαζ Ακτής Βουλιαγμένης.
Ψήφισαν κατά της σύνθετης ονομασίας:
Η Πρόεδρος: Κλαίρη Σαραντάκου
Η Γραμματέας: Άννα Βασιλεία Λεντή Τομοπούλου
Ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ.: Γιάννης Προεστός
Ο Αντιπρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. : Νίκος Νανούρης
Ο Ταμίας: Αντώνης Αμιράλλης,
Υπερψήφισαν
Ο Πρόεδρος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Θανάσης Ασκούνης
Και τα μέλη Γιάννης Παλαμιδάς, Νίκος Μακρής και Δημήτρης Γεωργιάκος.
Παρούσες δήλωσαν τα μέλη Ντιάννα Μεταξά και Κωνσταντίνα Μελέτη.

Η Πρόεδρος                  Η Γραμματέας
Κλαίρη Σαραντάκου     Άννα Βασιλεία Λεντή

Ακολουθεί η ανακοίνωση της προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, Άννας Λεντή:

Με λύπη έμαθα ότι η ‘Ακτή Βουλιαγμένη’ μεταονομάζεται σε ‘Ακτή Βουλιαγμένη – ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΕΛΑΗΔΟΝΗΣ’. Η πλαζ αυτή όπως μου ανέφεραν οι παλαιοί κάτοικοι του Δήμου μας ήταν ιδέα και υλοποίηθηκε από τον Εθνάρχη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή οποίος και την εγκαινίασε. Η πλαζ με την πάροδο του χρόνου έγινε σύμβολο με όλους τους VIP εσωτερικού και εξωτερικού και επίσης μου ανέφεραν ότι έχει σημαδέψει την νεανική τους ηλικία. Ο Λουκιανός Κελαηδόνης έτυχε μια φορά και μοναδική να δώσει μια συναυλία από την οποία απεκόμισε πολλαπλά οφέλη. Πολλοί δημότες απορούν τόσο με την ενέργεια της μετά ονομασίας της όσο και με την πρόταση της χρηματοδότηση της εκδήλωσης αυτής από την Δημοτική Αρχή μας. Οι πολλοί δημότες του Δήμου μας με πλησίασαν και με ρώτησαν :’ εσείς η Πρόεδρος της Βουλιαγμένης και το συμβούλιο σας έχετε γνωμοδοτήσει για την αλλαγή της αλλαγής ονόματος;’ Περαιτέρω τους εξήγησε ότι είναι θέμα της ΕΤΑΔ και μούπαν ότι η ΕΤΑΔ ανήκει στο Λαό και πρέπει να μπει το θέμα σε διαβούλευση.

Η τελετή της απονομής του ονόματος του Λουκιανού στην Πλαζ – Ακτή Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ και θα συνοδεύεται από μία μουσικoθεατρική εκδήλωση με τραγούδια του και προβολές από το αρχειακό υλικό του.

Φιλική συμμετοχή: Φοίβος Δεληβοριάς

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 5ευρώ, από το δίκτυο της VIVA (www.viva.gr τηλ: 11876). Η τιμή προπώλησης ισχύει μέχρι την Παρασκευή 13/7/18 στις 18:00.
Είσοδος 10ευρώ (μετά τις 18:00 της 13/7/18)

Συνδιοργάνωση: ΕΤ.Α.Δ. ΑΕ – Δήμος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ

 «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά αυτή η απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου. Ο Λουκιανός αγαπούσε τη Βουλιαγμένη, την τραγούδησε και νομίζω ότι την ανέδειξε με το περίφημο πάρτυ του» δήλωσε η Άννα Βαγενά.

«Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη»……για να δώσουμε το όνομα του Λουκιανού στην ΠλαζΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 9…

Publiée par Άννα Βαγενά sur Mercredi 20 juin 2018

H ETAΔ έχει ενημερώσει για την απόφασή της τον δήμο εδώ και καιρό, άλλωστε μαζί διοργανώνουν τη συναυλία. Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα. Σίγουρα θα το κάνει στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την στενή συνεργασία που έχουν λόγω της παραχώρησης της διαχείρισης των ακτών, στον δήμο.
Ενδιαφέρον έχει η άποψη του στενού του συνεργάτη και υπεύθυνου του γραφείου τύπου, Αργύρη Παξινού, στην δημοφιλή ομάδα “Το Forum των 3Β” όπου γίνεται μεγάλη αναφορά στο θέμα:
Argiris Paxinos Εγω, αν μου επιτρέπεται η προσωπική μου άποψη, δεν καταλαβαίνω γιατι ολα σε αυτη την χώρα πρεπει να πολιτικοποιούνται. Η παραλία ονομάζεται πλέον Πλαζ Βουλιαγμένης «Λουκιανός Κηλαηδόνης». Δεν εχει αφαιρεθεί η λέξη Βουλιαγμενη, παραμένει και δεσπόζει. Τωρα σε οτι αφορα το όνομα του τραγουδιστή, εμένα δεν με νοιάζει τι ψήφιζε, ούτε ποια ειναι η γυναίκα του. Έγινε εκει ενα πάρτυ, σημάδεψε μια γενιά, χαρακτηριστικαι ως το ελληνικό Woodstock, και ειμαι σίγουρος πως ολοι μας κάποια στιγμή εχουμε σιγοτραγουδήσει «παμε μια βόλτα στη Βουλιαγμενη…». Η ονομασία της πλαζ πραγματικά δεν θα καθορίσει κατ ελάχιστο το μέλλον μας, τη φυσιογνωμία της πολης, την ποιότητα ζωής μας η οτιδήποτε αλλο. Εν κατακλείδι αν με ρωτήσετε αν συμφωνω, δεν ξερά αν θα πω ναι, αλλα σίγουρα θα πω «γιατι οχι;»

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “”Το Forum των 3Β” 

Dimitris Maltezos Διαχειριστής6 ώρες
Αυριο στο ΔΣ συζητειται η αλλαγη του ονοματοςτης πλαζ Βουλιαγμενης σε “πλαζ Λουκιανος Κηλαιδονης” Η αλλαγή του ονόματος εχει αποφασιστεί απο την ΕΤΑΔ και αυριο γίνεται σχετική ενημέρωση στο συμβούλιο. Η πλαζ δεν ανήκει στο Δημο και η μετονομασια δεν ειναι θεμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εσεις ως κατοικοι των 3Β συμφωνειτε?

Panos Samartzopoulos Προτεινω να την μετονομασουν σε Ludwig van Beethoven.

3

Διαχείριση

Dimitris MaltezosΟ χρήστης Dimitris και 1 ακόμη άτομο διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Το Forum των 3Β. Προσωπικα διαφωνω. Οι λογοι ειναι οι εξης:
– ο Λουκιανος εβγαλε 2-3 τραγουδια και τα υπολοιπα.. ααημαντα. Αυτο δεν τον κανει μεγαλο συνθέτη αντιστοιχο για την εικονα μιας απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδας
– ωραια εκανε ενα μεγαλο παρτυ που κανενΔείτε περισσότερα

17

Διαχείριση

Akis Iliou Ανοιγεσαι λανθασμενα Δημητρη και στο ειπα αλλου. Αλλα τραγουδια ειπε ο ιδιος και αλλα εγραψε για αλλους και για αλλες περιπτωσεις. Ειναι απολυτα σωστη η ονοματοδοσια. Και πιο πολυ κκε ηταν παρα συριζα

1

Διαχείριση

Jim Kass Καλύτερα να μείνουμε έτσι όπως μεγαλώσαμε Με το ίδιο όνομα Και όπως μεγάλωσαν οι πιο παλιοί μας

Διαχείριση

Argiris Paxinos Μια διευκρίνιση, η αλλαγή του ονόματος εχει αποφασιστεί απο την ΕΤΑΔ, απλώς αυριο γίνεται σχετική ενημέρωση στο συμβούλιο. Η πλαζ δεν ανήκει στο Δημο και δεν ειναι θεμα του Δημοτικού Συμβουλίου η μετονομασία της

2

Διαχείριση

Stephanie Torok Γρηγορης Κασιδοκωστας 😊😊

3

Διαχείριση

Πεπη Σιαμπαλη Makis Chatzoulas δεν πειράζει, καλό είναι αυτό.
Επίσης, θέλω να πω με νοσταλγία, ότι ήμουν στο πάρτυ του Κηλαιδόνη στη Βουλιαγμένη, ετών 21.

Διαχείριση

Mary Psyhogios Ούτε κι ο ίδιος θα συμφωνούσε…

2

Διαχείριση

Πεπη Σιαμπαλη Αν υπάρχει κάποιο όνομα που αξίζει να πάρει η πλαζ, είναι του δημάρχου της που την έκανε διάσημη, του Κασιδόκωστα.

(μια κάτοικος της Βούλας)

2

Διαχείριση

Antoine Francois Struzas Πλαζ Λούκι Λουκ καλύτερα!
Και με αυτόν περάσαμε ωραία σαν παιδιά..

1

Διαχείριση

Tonia Kapellacou ασχετως αν εχουμε δικαιωμα να συμφωνουμε ή οχι στην αλλαγη ονοματος , ασχετως αν αλλαχτει ή οχι …η ουσια ειναι οτι παλι πλαζ βουλιαγμενης θα αναφερεται διοτι ετσι την εχουμε συνηθισει…οπως ισχυει με τον Ειρηνικο και το Βο !! Και τα δυο δεν λειτουργουν πλεον ,αλλα ολοι καταλαβαινουμε τι εννοουμε !!!

6

Διαχείριση

Calypso Konstantinidou ΟΧΙ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ …επειδή έγινε η συναυλία κι επειδή δεν είναι πλέον κοντά μας ο αγαπητός μας κι αξέχαστος Λουκιανός; Εεε δεν έχει σχέση!

2

Διαχείριση

Dimitris MaltezosΟ χρήστης Dimitris και 1 ακόμη άτομο διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Το Forum των 3Β. Κατανοω ποσο ρομαντικα το βλεπετε οι παλαιοτεροι.
Ομως εχουμε 2018 και οι περισσοτεροι δεν εχουν λογο να τον θυμουνται.
Δεν ειναι συμβατο με την διεθνη εικονα της πολης και την “γκλαμουρια” που της εδωσε ο Καδιδοκωστας

3

Διαχείριση

Giannis Nikodimos αν ονομαζόταν σε ” Αντώνης Ρέμος ” ολοι θα συνφωνούσατε γατάκια !!!!

4

Διαχείριση

Sotiris Bogiatzis αυτα στην Μυκονο ! Οχι στην Βουλιαγμενη !

Διαχείριση

Giannis NikodimosΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Διαχείριση

Mirca Vallianou Θα είναι ένα ακόμη λάθος.. ο Δήμαρχος δεν πρέπει να το δεχθεί..!!
Στην τελική ένας μουσικός ήταν με αρκετά καλά τραγούδια.. Έκανε ένα επιτυχημένο beach party εκεί..
ΕΣΕΙΣ.. κρίνετε ότι είναι αρκετό..Δείτε περισσότερα

3

Διαχείριση

Hlias Badanas Δεν βάζετε καλλίτερα το δικό μου?

1

Διαχείριση

Kostis Mavr Όχι προτείνω “τα Ημισκούμπρια”

2

Διαχείριση

Isaak Sakis Tosounidis https://youtu.be/hy_nxwzGNeU η οικογένεια εχει βαλθεί να υποβάθμισει το όνομα της Βουλιαγμενης. Επειδή έκανε μια συναυλία δεν μπορει να συνδεθεί το γεγονός με την μουσική παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του. Εαν αυτό το θεωρείται σημαντικό γεγονός για μένΔείτε περισσότεραΔιαχείριση

Vasilis Stavrogiannopoulos Να ονομαστεί πλαζ Λουτσιάνο Παβαροτι, έτσι για το πρεστίζ. Κάποτε ίσως πέρασε απ’ έξω!!!

5

Διαχείριση

Argiris Paxinos Εγω, αν μου επιτρέπεται η προσωπική μου άποψη, δεν καταλαβαίνω γιατι ολα σε αυτη την χώρα πρεπει να πολιτικοποιούνται. Η παραλία ονομάζεται πλέον Πλαζ Βουλιαγμένης «Λουκιανός Κηλαηδόνης». Δεν εχει αφαιρεθεί η λέξη Βουλιαγμενη, παραμένει και δεσπόζει. ΤΔείτε περισσότερα

13

Διαχείριση

Κώστας Λίγκας Τουλάχιστον μη σοβαρός ο χαρακτηρισμός Woodstock για ένα πάρτυ ενός μέτριου και αμφισβητούμενου “καλιτέχνη”. Εκτός βέβαια και είναι ειρωνεία, οπότε δεκτός. Αλλά μόνο σαν ειρωνεία

Διαχείριση

Argiris Paxinos Κώστας Λίγκας ο χαρακτηρισμός δεν ειναι ούτε δικός μου, ούτε σημερινός.

Διαχείριση

Argiris Paxinos Δημήτρη πραγματικά συγκρίνεις τους 500 με τους 50000. Ειναι τόσο έντονο το αντιαριστερό σου μενος που εισαι διατεθομενος να ισοπεδώνεις τα παντα;

Διαχείριση

Panos Samartzopoulos Ελεος, θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!! Οχι και το Ελληνικό Woodstock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Διαχείριση

Panos Samartzopoulos Σωστος, Σεβαστος ο Λουκιανός, αλλά μην τον ηρωποιησουμε.

3

Διαχείριση

Makis Chatzoulas Μεγάλη προσβολή. Αν ήταν όπως τα λέτε, εμείς οι νεότεροι, που δεν τον προλάβαμε σε «παραγωγική» περίοδο, δεν θα συγκινούμασταν με τραγούδια, δεν θα τα ξέραμε καν.

Διαχείριση

Dimitris MaltezosΟ χρήστης Dimitris και 1 ακόμη άτομο διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Το Forum των 3Β. Συγχωρεστε με αλλα μου ειναι αδυνατο να μη βαλω πολιτικη χροια..
Η συζηγος του ειναι η Αννα Βαγενα γνωστη σκληροπυρηνικη (εως υστερικη) Συριζαια και η μετονομασια εγινε επι ΣΥΡΙΖΑ

2

Διαχείριση

Tina Kasidocosta Η ονομασία της πλαζ δεν πρεπει να αλλάξει , εαν κάποιοι πραγματικά ήθελαν να δώσουν καποια ονομασία με πραγματικά και δίκαια κριτήρια θα επρεπε να το ψάξουν και λιγο ιστορικά.
Μεγάλη ψυχή της πλαζ της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κατι δεκαετίες πριν ηταν η κ. Ευτέρπη η γιατρος της πλαζ , έπεφτε και η ιδια στη θαλασσα για να σωσει ανθρώπινες ζωές εχουν σωθεί πολυ ανθρωποι απο αυτη την σπουδαία γυναικα.

16

Διαχείριση

Aspasia Antoniou Αναπολώ τα χρόνια της συναυλιας που την έζησα σαν παιδί,αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει να ονομαστεί έτσι μια πλαζ !!! Οι άλλες πλαζ έχουν κάποιο συγκεκριμένο ονομα; Στη Βάρκιζα τόσες συναυλίες εχουν δοθει…

4

Διαχείριση

Tina Kasidocosta Και ο Βας Βας ο Παρασκευας ειχε τραγουδήσει στην πλαζ σε σχολικό πάρτυ .

17

Διαχείριση

Angie Hatziconstandi Galati Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει η ονομασία . Μια χαρά είναι έτσι . Ένα τραγούδι και μια συναυλία δεν είναι σοβαρός λόγος . Μια αξιομνημόνευτη πράξη που θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην περιοχή ίσως να ήταν λόγος αλλαγής ονόματος . Αλλά και πάλι , γιατί πρέπει όλα να τα πειράζουμε ;;;;

9

Διαχείριση

Vasilis Mameletzis Dimitris Maltezos ναι αλλά τι περιθώρια αντίδρασης έχουμε δε ξέρω;
Σημειώνω δε ότι πρώτη φορά διαφοροποιήσαι από το Παξινό Αργύρη

1

Διαχείριση

Panos Samartzopoulos Κυρίες και Κύριοι. Εδώ και καμιά ώρα όλοι δουλεύουμε για τον Mark Zuckerberg. Καλό Απόγευμα.

Διαχείριση

Teri Bournelakis Παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε……τέτοια διχόνοια στη χώρα μας δεν έχω ξαναδεί…….ακόμη και για μια πλαζ………ΟΧΙ

3

Διαχείριση

Yannis Dimitrakis Οι Έλληνες αφορμή ψάχνουμε.

1

Διαχείριση

Panos Samartzopoulos Καταθλιψη και καταχνιά. Ετσι μας θελουν οι πολιτικοί. Η διχόνοια ειναι η τροφή τους.

1

Διαχείριση

Yannis Dimitrakis Διαφωνώ με την αλλαγή του ονόματος. Ακόμα κι αν τελικά αλλάξει, κανένας δε θα λεει ότι πήγε για κολύμπι στη Λ.Κ. – όλοι θα εξακολουθήσουν να λένε «πήγα για μπάνιο στη Βουλιαγμένη». Το όνομα θα υπάρχει στην πινακίδα αλλά θα είναι άχρηστο. Δε χρειάστηκε Δείτε περισσότερα

9

Διαχείριση

Yannis Dimitrakis Ο καθένας μπορεί να το ονομάζει όπως θέλει. Και να δηλώλει ότι θέλει.

3

Διαχείριση

Aspasia Antoniou Επειδή το ονόμασε ετσι ένας δημοσιογράφος δε σημαίνει ότι υπάρχει σύγκριση…

3

Διαχείριση

Margia Georgiadou Καμία σχέση … Δεν πάμε καλά …

2

Διαχείριση

Theodora Poulou Βεβαίως συμφωνώ. Όσοι έχουν παρεβρεθεί σ αυτή τη συναυλία καταλαβαινουν το λόγο!!!

1

Διαχείριση

Ilda Davlaki Εγώ διαφωνώ ! Όλοι ήμαστε στην φοβερή εκείνη συναυλία, αλλά δεν ταυτίστηκε η πλαζ με τον Κηλαϊδόνη, το ανάποδο έγινε!!

7

Διαχείριση

Panos Samartzopoulos Woodstock, 3 Days of Peace & Music. Κόσμος 400 χιλιάδες. Το γνωστο μουσικό περιοδικο Rolling Stone έγραψε : listed it as one of the 50 Moments That Changed the History of Rock and Roll. Και μιλαμε τωρα για Βουλιαγμενη????? Σωσον Κυριε τον Λαον Σου!!!!!!!

6

Διαχείριση

Sophia Kwnos τι βλακείες είναι αυτές….

1

Διαχείριση

Christina Loi Ελάχιστως αδιάφορο το θέμα

1

Διαχείριση

Kostis Makris Και η Πανεπιστημίου λέγεται Ελ. Βενιζέλου αλλά ποιός την λέει έτσι. Και το μετρο Α. Δημήτριος λέγεται Αλεξ. Παναγούλης, το λέει κανείς ;

3

Διαχείριση

Stefanoss Andreadakis Οποίος δεν γνωρίζει για ποιο λόγο θα μετονομαστεί σε Λουκιανός Κελαηδόνης η πλαζ ας ψάξει στο παρελθόν καλύτερα να μάθει ….

Διαχείριση

Κώστας Λίγκας Παρακαλώ διαφωτίστε και εμάς τους αμαθείς ανιστόρητους να μάθουμε. Προσωπικά δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο σε αυτή την ονομασία. Θα πρότεινα την ονομασία Λε Πα μια και ο λαϊκός αηδός μένει και ακριβώς απέναντι

4

Διαχείριση

Stefanoss Andreadakis Κώστας Λίγκας ναι και τολης Βοσκόπουλος που μένει στον δήμο μας….

1

Διαχείριση

Vasilis Threpsiadis Λοιπόν, εάν θέλετε …..Sony και καλά να μετονομάσετε την πλάζ (πως λέμε “μετονομασία αρχείου” στα windows) τότε ως Βαρκιζιώτης σας προτείνω “ΠλαΖ Βουλιαγμένης Kasido” (ξέρετε εσείς). Διοτι ήταν δήμαρχος με αρχ… (η μηνιά κι αρχή χρονιά). Όλα αυτά τα Δείτε περισσότερα

5

Διαχείριση

Kiki Chatzidourou Μου αρέσει πολύ η ιδέα!

Διαχείριση

Dimitris Kioukis Με την ίδια λογική η Α πλαζ Βούλας να ονομαστεί ΑΝΝΑ ΒΥΣΣΗ, αν λειτουργήσει τελικά.
Δυστοιχως δεν θα είμαι στο Δημοτικό συμβούλιο τη δευτέρα.Σέβομαι την προσφορά του Λουκιανού και της Βαγενά στην τέχνη αλλά αυτό το πάθος με την ονοματοθεσία δεν θα μας βγει σε καλό…

3

Διαχείριση

Angeliki Pardali Αφου θα γινει η Πλαζ της Βουλιαγμενης “Λουκιανος Κηλαιδονης”, ας παρουν τα 3Β το ονομα του τεραστιου Γρηγορη Κασσιδοκωστα και να ονομαστει Δημος Γρηγορη Κασσιδοκωστα! Το αξιζει με τα χιλια αλλωστε

4

Διαχείριση

Alexandra Dimitriou “Λοιπον, κατεβα Αλεκο Παναγουλη και παρε λεωφορειο για Κηλαηδονη, τα λεμε εκει… Αλλα προσεχε μην παρεις το εξπρες για Βενιζελο”. Το δικο μου συμπερασμα… It’a man’s world. 😉

4

Διαχείριση

Calypso Konstantinidou Να ρωτήσω κάτι; Γιατί θέλουν ν’αλλάξουν όνομα; Δεν έχουν με τίποτα ουσιαστικότερο ν’ασχοληθούν προφανώς! Ειλικρινά με προβληματίζει αρνητικά όσο το σκέπτομαι. Εδώ ο κόσμος χάνεται και υπάρχουν (όπως καθημερινά αναφέρετε όλοι) μυριάδες όχι δεκάδες προβλήματα! Τι να πω … με ανησυχεί πολύ!

7

Διαχείριση

Yannis Dimitrakis Δηλαδή, αν αύριο κάποιος διοργανώσει μία παρόμοια εκδήλωση αλλά με διεθνή ακτινοβολία, τότε θα έχουμε ξανά “βάπτιση”;

1

Διαχείριση

Andreas Mistris Να το πω να τελειώνουμε; Γ…ΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!! 🤝🤝

1

Διαχείριση

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ας μείνει μια σύνθετη ονομασία: Ακτη Βάρκιζας/Λουκιανός Κηλαϊδόνης!
Φρονώ αυτό θα ΄ναι και το σωστό απ΄όλες τις πλευ΄ρες!!!

1

Διαχείριση

Aspasia Antoniou Για την πλαζ της Βουλιαγμένης η συζήτηση…οχι της Βάρκιζας…

Διαχείριση

Panos Mantzaris Πάμε για μπάνιο στου Κηλαϊδόνη θα λέμε ; 🤪

1

Διαχείριση

Nikos Voglis Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος…. ασχοληθειτε με κατι ουσιαστικο, όπως που να παρκαρουμε στο αθλητικο κεντρο του δημου στο Καβουρι( Αγ. Γεωργιος) τουαλετες, καθαριοτητα κλπ.

Διαχείριση

Stavri Afentakis Προσωπικά πιςτευω να δώσουν την δύναμη και την ενέργεια τους σε αλλα ουσιώδη θέματα και να αφήσουν τα «βαφτίσια». Αν ομως τίθεται τέτοιο θέμα ένα όνομα δικαιωματικά της αξίζει. Αυτό του Γρηγόρη ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ. Τέλεια και παύλα.

6

Διαχείριση

Stephanie Torok Το’πα απο την πολυ αρχη και συμφωνω μονο σ’αυτο. Συγγνωμη αλλα ολα τ’αλλα is bullshit !!

1

Διαχείριση

Panagiotis Baziotopoulos Γλυκύτατος ο Κελαηδόνης αλλά όχι και ΟΝΟΜΑ ΠΛΑΖ…

2

Διαχείριση

Isaak Sakis Tosounidis Επειδή το θέμα λαμβάνει διαστάσεις προτείνω στο φόρουμ να υπάρξει διαγωνισμός που να εχει κ το όνομα του Γρηγόρη Κασιδοκωστα μέσα. Στη δημόσια πλαζ της Βουλιαγμενης εαν έπρεπε να δοθεί ένα όνομα αυτό είναι του Γρηγορη Κασιδοκωστα.

3

Διαχείριση

Antonis Amiralis Και βέβαια Δεν συμφωνούμε,ούτε ερωτήθηκε η τοπική κοινωνία. Αν δέχονται πιέσεις να ονοματοδοτήσουν έναν δρόμο εκεί όπου διέμενε ο καλλιτέχνης. Για φανταστείτε να έκανε συναυλία η Εφη Θωδη και να έπρεπε να αλλάξουμε το όνομα της πλαζ με το όνομα της .

6

Διαχείριση

Aspasia Antoniou Δεν έχει σημασία ποιος τραγούδησε…αν ήταν ο Κηλαιδονης ή η Θωδη…το ίδιο είναι…το όνομα ενος τραγουδιστή υπερισχύει άλλων πιο “ιστορικων” ονομάτων στην πολη….

1

Διαχείριση

Christina Papavasiliou εγώ πάλι ως Βουλιαγμενιώτισσα δεν έχω πρόβλημα να ονομαστεί Λουκιανός Κελαηδόνης. Συν ότι ολη αυτή η επιμονή όταν είναι να ονοματίσουμε κάτι, να είναι πολιτικού προσώπου ε αρκετά πια, λες και ως χώρα έχουμε και την μεγάλη επιτυχία στο είδος και μιλάω αΔείτε περισσότερα

3

Διαχείριση

Antonis Amiralis Ίσως, ούτε ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα ήθελε εάν ήταν στη ζωή να δημιουργήσει τέτοια αναστάτωση για την υστεροφημία του. Ας το ξανασκεφτούν καλύτερα όλοι οι παράγοντες.

4

Διαχείριση

Antonis Amiralis Άσε δε, που η μια Πλαζ θα είναι η Οκεανίδα και η άλλη Λ. Κηλαηδόνη. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει πουθενά η Βουλιαγμένη και σε μερικά χρονιά φαντάζεστε τι θα έχει γίνει.

1

Διαχείριση

Eleni Papadopoulou Και εγω δεν συμφωνω. Αλλωστε και στην Λιμνη Βουλιαγμενης ειχε κανει συναυλια ο Χατζιδακις. Τι θα γινει λοιπον; Θα αρχιζουμε να μοιραζουμε ονοματα;

7

Διαχείριση

Antonis Amiralis Αρκετές σφαλιάρες φάγαμε στα Εθνικά. Τώρα τις τρώμε και στα Τοπικά.

4

Διαχείριση

Antonis Amiralis Θα πρέπει όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να το Ξανασκεφτούν το καπέλωμα.

Διαχείριση

Zoe Kourounakou Ας μετεφραζαν πρωτα το σαιτ της ακτης στα αγγλικα που ενας ξενος δεν μπορει να βρει πληροφοριες για μια απο τις πιο τουριστικες πλαζ της Αττικης και μετα ας βαλουν ενα ονομα που να μπορει να το προφερει ο ξενος που εχει έρθει απο την αλλη πλευρα του κοσμου να επισκεφτει την Αθηναικη ριβιερα….

6

Διαχείριση

Zoe Kourounakou Εφτιαχνα προχτες ενα χαρτη οδηγιων και ντρεπομουν που δεν μπορουσα να βαλω λινκ ουτε για την πλαζ ουτε για τον ομιλο στην Βουλιαγμενη… δεν εχουν σαιτ version αγγλικο

Διαχείριση

Mirca Vallianou Επειδή μας διαβάζουν αρκετοί Αντιδήμαρχοι Dimitris Maltezos & ο Δήμαρχος μας κ. Grigoris Konstantellos θα πρέπει να κάνουν μια 2η σκέψη..!!!
Όπως βλέπω από τα σχόλια που όπως είπαν & σωστά κάνουν happy 😊 τον Zuckerberg είναι μάλλον ΑΡΝΗΤΙΚΑ..
Δείτε περισσότερα

8

Διαχείριση

Nick Nanouris Και βέβαια Δεν συμφωνούμε με αυτές τις αψυχωλόγητες μετονομασίες της τελευταίας στιγμής. Εφόσον την αρχική απόφαση την πήρε η ΕΤΑΔ, στην οποία ανήκει η πλαζ, πριν έρθει για ενημέρωση – έγκριση από το ΔΣ του Δήμου μας δεν θα έπρεπε πρώτα να περάσει και Δείτε περισσότερα

4

Διαχείριση

Sasa Pateraki Επειδη δεν γνωριζω γιατι δινουν το ονομα του κιλαηδονη;;

Διαχείριση

Κώστας Λίγκας Ένας κύριος πιο πάνω λέει ότι επειδή οργάνωσε το Ελληνικό… Woodstock!!!

Διαχείριση

Eleni Papadopoulou Διοτι καποτε εκανε μια συναυλια…

Διαχείριση

Calypso Konstantinidou ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ! Όμορφο, ωραίο και σωστό. Τί τους έπιασε ξαναρωτάω … είναι εποχή που ασχολούμεθα (βλέπε Μακεδονία) με αλλαγές ονομάτων; Τί είναι αυτά; ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΑΡΚΙΖΑ. Όλα μια χαρά! Ένας ιδιώτης που ίσως εκμεταλλευθεί κάποια καντίνα κλπ ας δώσει ό,τι όνομα θέλει. Δεν ξέρω, φοβάμαι ότι σκόπιμα γίνονται όλα αυτά …

5

Διαχείριση

Dimitris MaltezosΟ χρήστης Dimitris και 1 ακόμη άτομο διαχειρίζεστε τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα Το Forum των 3Β. Η Μιρκα εχει δικιο.
Εδω ειχαμε τον Ντεμη Ρουσο που τον ηξερε ολη η Υφηλιος,- Χατζηδακης εκανε συναυλια, εχουν περασει απιστευτα ονοματα απο τον πολιτικο και καλλιτεχνικο χωρο που τα ονοματα τους θα ηταν μια διεθνης αναγνωριση.
Τωρα το οτι επιλεξαμε ενΔείτε περισσότερα

8

Διαχείριση

Mirca Vallianou Άσε που έχω κρύο ιδρώτα.. γιατί κάτοικος περιοχής μας είναι & ΜΕΓΑΛΟΣ Πολιτικός Άνδρας.. & μη βάζουμε ιδέες… για ονομασίες..!! Dimitris 🌹

3

Διαχείριση

Panagiotis Baziotopoulos Δεν ηταν νανος ο Κελαηδονης, ειχε φτιαξει εντελως δικο του μουσικο ρευμα, και βεβαια η αναφορα σε Συριζαιους ειναι κωμικη… Ομως οπως ειπα παραπανω, γλυκυτατος αλλα οχι και πλαζ…

2

Διαχείριση

Mirca Vallianou Αποπροσανατολίζουν μεν .. αλλά είναι υπαρκτό & το θέμα..!!

Διαχείριση

Liza Imblikian Πιο τιμητικό για τον καλλιτέχνη (αν ο σκοπός είναι να τον τιμήσουμε ουσιαστικά) ειναι να μετονομαστεί κάτι (πχ θέατρο, δρόμος, πάρκο) στην περιοχή όπου διέμενε, στο δήμο όπου ανήκε και “περπατούσε”.

2

Διαχείριση

George Zakopoulos Δεν νομιζω .
καλος για την εποχητου αλλα οχι κ η πλαζ για μια συναυλια.

Διαχείριση

Poulia Mourelatou Διαφωνώ , θα πάρει το όνομά του επειδή έκανε κάποτε μιά συναυλία,απαράδεκτο, κι άλλοι έχουν κάνει συναυλίες με ονόματα τόπων,έχουν πάρει τα ομόματά τους;;;;

3

Διαχείριση

Panagiotis Zoumpoulis …. δεν καταλαβαίνω την “λογική” της μετονομασίας …. να πούμε ίσως πλάζ Καραγκούνη γιατί το παληκάρι κάνει τα μπάνια του εκεί … και έδωσε και με την εθνική μας ….. Χαχαχα

2

Διαχείριση

ΛΟΥΚΙΑ ΛΑΣΚΑΡΗ Συμφωνώ. Όχι μόνο εκανε μια ιστορική συναυλία, η μόνη κυριολεκτικά μέσα στο νερό αφού ήταν σε πλωτή εξέδρα αλλά έγραψε και το “Παμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη” οποτε έχει σχεση. Μια συνθετη ονομασια θαταν οτι πρέπει. Ακτή Βουλιαγμενης-Λ.Κηλαιδονης.

1

Διαχείριση

Despina Klouva Ας ονομαστεί ένα μέρος της… Ευτυχώς είναι μεγάλη πλαζ!

1

Διαχείριση

Giorgos Prountzopoulos Tilda Tsantirtzioglou Διαφωνώ με την μετονομασία. Είναι και θα είναι η Πλαζ της Βουλιαγμένης. Αν θέλουν τόσο πολύ να τον τιμήσουν για την ωραία, ανεπανάληπτη βραδιά που μας χάρισε, γιατί δεν βάζουν ένα άγαλμα του – μια προτομή του ή κάτι τέτοιο σχετικό με το Πάρτυ της Βουλιαγμένης, σε κάποιο σημείο μέσα στην Πλαζ ? Ποιο λογικό μου φαίνεται.
Κι όπως είπαν και άλλοι συνδημότες, έχουμε και ποιο ξακουστούς μουσικοσυνθέτες .. .

2

Διαχείριση

Stathis Dimopoulos Αφού δε μας ανήκει, και δε μας πέφτει λόγος, τι κουβέντα θα…γίνει!!! Σε κάθε περίπτωση η μετονομασία, είναι γελοία ως ιδέα…

1

Διαχείριση

Drakontaidis Agamemnon οχι,δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος,εγινε κατι κ ξαφνικα σποφασιστηκε η αλλαγη ονοματος?

Διαχείριση

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Απάντηση20 λεπ.

Ο χρήστης Drakontaidis Agamemnon απάντησε2 απαντήσεις17 λεπτά
Dimitrios Kanakaris Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πειό σοβαρό να ασχοληθούμε? Όλο μετονομασίες οδών, πλατειών και δεν ξέρω τι άλλο….

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Πολιτική χροιά παίρνει η μετονομασία της “Ακτής Βουλιαγμένης”

  • 25/06/2018 at 3:01 μμ
    Permalink

    Όλους και όλα θα τα καπελώσουν σιγά σιγά, εδώ είστε κι εδώ είμαι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.